Ο χειμώνας έχει τις δικές του απαιτήσεις στον κλάδο του καφέ, με τα ζεστά ροφήματα να έχουν την τιμητική τους. Γι αυτό το λόγο και ενισχυοντας το πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των baristi, οι Coffee & Bar Experts προσκάλεσαν και πάλι τον εξαιρετικό Τζανέτο Δαλιέτο.
Ο εισηγητής του σεμιναρίου, ανέπτυξε τους βασικούς θεματικούς πυλώνες του espresso και του γάλακτος, με πολλά παραδείγματα για ένα σωστό και ισορροπημένο φλιτζάνι. Ανέπτυξαν ιδιαίτερα τις πολυάριθμες τεχνικές και ρυθμίσεις που απαιτούνται, όπως και την σωστή χρήση του μύλου άλεσης.
Ας θυμηθούμε λίγα λόγια για τον Τζανέτο Δαλιέτο:
Αγαπά ολόθερμα τον καφέ και είναι ένας εκ των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, με σημαντική παρακαταθήκη. Έχει συλλέξει πλούσιες εμπειρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ κοσμεί πλέον την Jacobs Douwe Egberts σαν Coffee Expert. Εργάζεται μεθοδικά με σκοπό την καθοδήγηση και την κατάρτιση των νέων του κλάδου, μς σαφή κατεύθυνση την ανάπτυξη του δικτύου.