Διανύσουμε τη Μ. εβδομάδα. Μέρες και νύχτες κατανυκτικές, σκέψεις ευλαβικές. Το βλέμμα στην ουσία και ο νους στην προετοιμασία. Όλη η οικογένεια είναι μια αγκαλιά. Στο όμορφο διάλειμμα μας το πρωί, ένα καφεδάκι στο Local.
Μεγάλη Πέμπτη στο μυστικό δείπνο. Μεγάλη Παρασκευή συσταυρωνόμαστε με τον Χριστό. Μεγάλο Σάββατο, η Εις Άδου Κάθοδος του Κυρίου και η ψυχη μας σκιρτάει για την Ανάσταση. Εκεί ατενίζει καθ όλη τη διάρκεια της Ουρανοδρόμου πορείας. Το βράδυ στις 11 η παννυχίδα, δεύτε λάβετε φως και το Χριστός Ανέστη που επαναλαμβάνεται τόσες πολλές φορές μέσα στην αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, γεμίζοντας μας χαρά. Κυριακή του Πάσχα και το τραπέζι μας είναι γεματο απο αγάπη.
Ο Νικόλας, ο Στυλιανός, η Φιόνα και η Σωτηρία, είναι μαζί μας στις γιορτινές μέρες στο Local, με τη ζεστή τους φιλοξενία. Η άνοιξη έχει ομορφύνει ιδιαίτερα την πλατεία δικαστηρίων, με χώρους για να παίζουν τα παιδιά και ηλιόλουστες πασχαλινές ημέρες. Σας ευχόμαστε εκ βάθους καρδιάς, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!
