Η παρουσίαση νέων ελκυστικών προτάσεων στην εστίαση, δεν σταματά ποτέ για τους Coffee & Bar Experts. Αυτό μας απέδειξαν για άλλη μια φορά, προσκαλώντας στο showroom τρείς εξαιρετικούς συνεργάτες της KENFOOD.
Στο νέο σεμινάριο που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις τους, στις 9 Νοεμβρίου, ζήσαμε μια ρεαλιστική και ενδελεχή προσέγγιση της παρασκευής pancakes και waffles. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου, με το ιδιαίτερο επικοινωνιακό του γνώρισμα, άνοιξε νέους ορίζοντες γνώσεων παρουσιάζοντας γλαφυρά όλους τους απαραίτητους τομείς. Άνθρωποι που εργάζονται στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του νομού, έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα προτεινόμενα προϊόντα και έθεσαν σημαντικά ερωτήματα, που πηζάζουν απ την καθημερινότητα τους.
Είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναλυτικά όλα τα στάδια της προετοιμασίας και του ψησίματος, απ τον εξαιρετικό pastry chef Αθανάσιο Σπανό, ενώ δεν έλειψαν και οι απαραίτητες δοκιμές. Η KENFOOD έχει βρεί τον τρόπο να ενθουσιάσει το κοινό που αγαπά τα εν λόγω προιόντα, με εμπνευσμένες παρεμβάσεις ιστορικών συνταγών και διάγει μια νέα εποχή στον τομέα του brunch & desert.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν: