Η υπέροχη εποχή του χειμώνα περιλαμβάνει μοναδικές γεύσεις στον κλάδο του καφέ, με πληθώρα ζεστών ροφημάτων. Σ αυτή τη φιλοσοφία και ενισχυοντας τις δράσεις της συνεχούς εκπαίδευσης των baristi, οι Coffee & Bar Experts προσκάλεσαν και πάλι τον εξαιρετικό Τζανέτο Δαλιέτο.
Ο εισηγητής του σεμιναρίου, ανέπτυξε τους βασικούς θεματικούς άξονες του espresso, με πολλές χρήσιμες παρατηρήσεις για ένα σωστό και ισορροπημένο φλιτζάνι. Ανέλυσε με αγάπη και σχολαστικότητα τις πολυάριθμες τεχνικές του γάλακτος και ενέργειες που πραγματοποιεί ένας σωστός baristi, όπως και την ιδανική χρήση του μύλου άλεσης.
Ας θυμηθούμε λίγα λόγια για τον Τζανέτο Δαλιέτο:
Αγαπά ολόθερμα τον καφέ και είναι ένας εκ των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, με σημαντική παρακαταθήκη. Έχει συλλέξει πλούσιες εμπειρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ κοσμεί πλέον την Jacobs Douwe Egberts σαν Coffee Expert. Εργάζεται μεθοδικά με σκοπό την καθοδήγηση και την κατάρτιση των νέων του κλάδου, μς σαφή κατεύθυνση την ανάπτυξη του δικτύου.