Aρχική Παρουσίαση Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!

Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!

από enterid

Όλες οι νέες ιδέες ξεκινούν από ένα λευκό χαρτί και τα σπουδαία απαιτούν μελέτη και τόλμη. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του αγαπημένου μας Bon Bons, την Κυριακή της Πεντηκοστής, στην κεντρική πλατεία Πύργου. Ο έρως για το παγωτό οδήγησε στην παρουσίαση μιας νέας εποχής και σε μια εντυπωσιακή δοκιμή.

Ο δρόμος δύσκολος, ο στόχος σαφής: Φρέσκο, χειροποίητο παγωτό, με γάλα ημέρας! Για να επιτύχουν στο εγχείρημα αυτό, ο Παντελής και η Αφροδίτη προσκάλεσαν την διάσημη pastry chef Όλγα Κωνσταντινίδου και άρχισαν να δουλεύουν πάνω σε μια μοναδική συνταγή. Πέρα από την άριστη τεχνογνωσία, η βασική προϋπόθεση για ένα αληθινό παγωτό είναι να παράγονται μέσα στο εργαστήριο όλα τα υλικά που το αποτελούν. Αυτό σημαίνει ότι αποχαιρετάμε τα εργοστασιακά προϊόντα και φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας, χωρίς χρώματα και με την ελάχιστη ποσότητα ζάχαρης.

Όπως θα δείτε ο κόσμος ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση. Περισσότερα σε νέο μας post!

Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ! Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ! Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ! Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ! Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ! Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!Για αληθινό παγωτό, ήταν όλοι τους εδώ!

You may also like