Aρχική Ταξίδια Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

από enterid

Μόλις το ανανεωμένο εξωτερικό του νέου Qashqai κεντρίσει το ενδιαφέρον των  δυνητικών πελατών του Qashqai, το ενδιαφέρον τους θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο με το ανανεωμένο εσωτερικό του.

Για τις υψηλότερες εκδόσεις, υπάρχει χρήση Alcantara® στο ταμπλό, στα ένθετα της πόρτας, στα υποβραχιόνια των θυρών, στο κάλυμμα του χώρου αποθήκευσης της κεντρικής κονσόλας με το αποτέλεσμα να αναβαθμίζει την συνολική ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου.

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Νέα υλικά με απαλό σχεδιασμό κοσμούν την κεντρική κονσόλα γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων και το διακοσμητικό ένθετο ανάμεσα στο επάνω ταμπλό και το ντουλαπάκι, υπογραμμίζοντας την προσοχή στην λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει την ιαπωνική δεξιοτεχνία.

Αναβαθμισμένες επενδύσεις καθισμάτων υπάρχουν πλέον για τις τρεις υψηλότερες εκδόσεις του Qashqai για ακόμα πιο premium αίσθηση. Το πιο αξιοσημείωτο είναι το μαύρο μερικώς καπιτονέ premium δέρμα στην κορυφαία έκδοση του Qashqai. Στην αμέσως προηγούμενη έκδοση, υπάρχει ένα καπιτονέ συνθετικό δέρμα, το οποίο συμπληρώνεται αντίστοιχα στην βάση και στις πλάτες του καθίσματος.

 

Τα καθίσματα της έκδοσης N-Design διαθέτουν μαύρο δέρμα με ένθετα Alcantara®. Το ανάγλυφο λεκτικό σήμα «Qashqai» κοσμεί το τμήμα ακριβώς κάτω από το προσκέφαλο.

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Μια νέα διάσταση στην αναβαθμισμένη αίσθηση στο εσωτερικό του νέου Qashqai είναι η προσθήκη ατμοσφαιρικού φωτισμού στις εκδόσεις N-Connecta, N-Design και άνω. Προηγμένα LED, τα οποία είναι διακριτικά τοποθετημένα, επιτρέπουν στον οδηγό (ή τον συνοδηγό) να εξατομικεύει τον εσωτερικό φωτισμό σύμφωνα με την διάθεσή του. Στις δύο κορυφαίες εκδόσεις, τα LED βρίσκονται επίσης και στο πίσω μέρος, ώστε όλοι οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν τον ιδιαίτερο φωτισμό. Οι ρυθμίσεις φωτισμού μπορούν να ελεγχθούν μέσω της κεντρικής οθόνης infotainment.

 

 

 

«Το νέο πρόσωπο του Qashqai έχει μια πιο προηγμένη εμφάνιση, με περισσότερο βάθος και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Εμπνευστήκαμε από τις παραδοσιακές ιαπωνικές πανοπλίες που συνδυάζουν την κομψότητα με την στιβαρότητα. Δουλέψαμε σκληρά με τους συναδέλφους μας για τον μπροστινό και τον πίσω φωτισμό, δίνοντάς του μια αναβαθμισμένη και καθαρή εντύπωση, ενσωματώνοντάς τον αρμονικά στο αμάξωμα. Στο εσωτερικό, τα νέα υλικά και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία του αυτοκινήτου. Συνολικά, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι αγοραστές crossover θα λατρέψουν τα αποτελέσματα», δήλωσε ο Matthew Weaver, Αντιπρόεδρος της Nissan Design Europe.

Το αναβαθμισμένο εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Nissan Olympic Cars Ιωάννης Τσιώρης

2ο χλμ Ε.Ο Πύργου Πατρών, 26210 20000

Δελτίο τύπου, εικόνες: Nissan Νικ. Ι Θεοχαράκης

You may also like