Aρχική Παρουσίαση Την Κυριακή στο Bon Bons με την pastry chef Όλγα Κωνσταντινίδου

Την Κυριακή στο Bon Bons με την pastry chef Όλγα Κωνσταντινίδου

από enterid

Είναι μια αθώα και γλαφυρή εικόνα των παιδικών μας χρόνων, μια γεύση που φωνάζει καλοκαίρι. Το χειροποίητο παγωτό έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μας και μια αξία διαχρονική που μας ακολουθεί σε κάθε κάδρο των διακοπών.

Η αγάπη αυτή είναι που οδήγησε τους υπεύθυνους του Bon Bons Sweets, στην δημιουργία μιας καταπληκτικής συνταγής παγωτού. Με την αρωγή και την καθοδήγηση της Όλγας Κωνσταντινίδου, το γνωστό μας ζαχαροπλαστείο ανοίγει ακόμη πιο δημιουργικούς ορίζοντες προς το κοινό, εμπλουτίζοντας μια νέα εμπειρία. Η γνωστή pastry chef θα βρίσκεται εκεί από το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουνίου, απαντώντας στις ερωτήσεις μας, κοσμώντας την εκδήλωση.

Με αφετηρία την ημέρα αυτή, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις νέες γεύσεις και ν απολαύσουμε παγωτό με την παρέα μας, στην όμορφη κεντρική πλατεία Πύργου, το τέλος του πεζόδρομου της Λετρίνων. Περιμένουμε εντυπώσεις!

You may also like