Home > ΖΩΔΙΑ > Tα ζώδια σήμερα 26 Δεκεμβρίου

Tα ζώδια σήμερα 26 Δεκεμβρίου

///
Comments are Off

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τα πρώτα δειλά βήματα, Κριέ, κάνουν σήμερα το άγχος κι η ένταση και εσύ είσαι αυτός που πρέπει να τα μετατρέψει σε δημιουργικότητα, χωρίς να τ’ αφήσεις να σε καταβάλουν. Όπως καταλαβαίνεις, είναι κυρίως στο δικό σου χέρι το πως θα εξελιχθεί η μέρα. Μη δείξεις φυσικά αρνητικότητα απέναντι σε στήριξη που θα σου προσφερθεί από οικογενειακό σου άτομο, επειδή η πρόθεσή του είναι ευγενική και, όσο και να μην το πιστεύεις, μπορεί να σε βοηθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να βοηθήσεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα τα πας πολύ καλύτερα. Τις προτάσεις που θα σου κάνουν για ν’ αυξήσεις τα έσοδα σου, πρέπει να δεις με σοβαρότητα, αφού είναι συμφέρουσες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αυτή, Ταύρε, είναι μία μέρα, στην οποία θα θέλεις να ξεκουραστείς και να περάσεις χαλαρά με δικά σου άτομα, κάνοντας συζητήσεις που θα σου φέρουν ψυχική γαλήνη. Θέλεις να ξεφύγεις πραγματικά από το άγχος που φέρνει η καθημερινότητα, αφού την τελευταία περίοδο το πρόγραμμά σου σ’ έχει επιβαρύνει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Ταύρε, και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να κινηθείς με πολλή σύνεση, καθώς ήδη βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να δράσεις ανάλογα, με παράλληλο στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Θέλεις να χαρείς τη μέρα Δίδυμε, αλλά παράλληλα οι σκέψεις για τις υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις, αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Καλύτερα για σένα θα ήταν να ξεμπλοκάρεις και ν’ αφήσεις τις υποθέσεις σου για αύριο – άλλωστε, εκεί θα είναι και θα σε… περιμένουν. Άδραξε, λοιπόν, τις ευκαιρίες της ημέρας, για να περάσεις ευχάριστα με αγαπημένα σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που έχεις έτοιμα από τα παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά πιο θετικό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα βρίσκεσαι σε έναν υπέροχο κόσμο, έχοντας γύρω σου μια «σφαίρα», η οποία δε θ’ αφήνει οτιδήποτε αρνητικό να τη διαπεράσει και να σου χαλάσει τις ήρεμες στιγμές που αναζητάς. Η βοήθεια, για να εξασφαλιστεί αυτή η γαλήνη, έρχεται από οικογενειακά σου άτομα, που θέλουν να σε προστατέψουν. Η μέρα σου θα είναι γεμάτη αγάπη, ικανοποίηση και θαλπωρή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ασταμάτητες υποχρεώσεις σου, Καρκίνε, και οι καθημερινές σου ευθύνες, φέρνουν πίεση στο ταίρι σου, επειδή δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Βρες λύση, διαφορετικά θ’ ακούσεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα σωστά άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις καταρτίσει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Νιώθεις κούραση, Λέων μου, αφού οι μέρες που έχουν περάσει, έχουν απορροφήσει, λόγω των υποχρεώσεων, πολλή από την ενέργειά σου. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία, σήμερα ν’ ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να βρεθείς με φιλικά σου άτομα, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ευχάριστα, αποφορτίζοντάς σε από καταστάσεις, που σε δυσκολεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Λέων, και κάποιες δύσκολες καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα πάντως, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός απέναντι σε συνεργασίες και συμφωνίες που θα κλείσεις. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και ειδικά αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Φρόντισε να βάλεις τις ενέργειές σου σε σωστό προγραμματισμό, διαφορετικά θα βρεθείς εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, στο πρόγραμμά σου έχεις το να περάσεις ήσυχες στιγμές στο σπίτι, κάτι που όμως ανατρέπεται, αφού μία πρόταση από τον κοινωνικό σου περίγυρο θα σε ξεσηκώσει. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δε δείχνεις να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και ξεκινάς με όχι τόσο καλή διάθεση, αλλά όλο αυτό ανατρέπεται. Θα περάσεις μία υπέροχη μέρα, θ’ ανέβει η ψυχολογία σου και όλα αυτά, από εκεί που δεν το περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, θα πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρνα τη μέρα ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις επαγγελματικές τις αποφάσεις που παίρνεις, Παρθένε μου. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να μείνουν για αργότερα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ασταμάτητα. Να ξέρεις πάντως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα αισθάνεσαι μία μικρή αδυναμία κι αυτό βγαίνει από την πίεση των τελευταίων ημερών. Όσο και να προσπαθούν οι γύρω σου να σε πείσουν να κάνετε κάποια κοντινή απόδραση, απ’ ό,τι φαίνεται δε θα σε παρασύρουν. Ασχολείσαι με τα άτομα του οικογενειακού σου περίγυρου, επειδή, λόγω του φόρτου που θα έχεις αργότερα, γνωρίζεις πως μελλοντικά ο χρόνος σου θα είναι πολύ περιορισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, και να ξεκαθαρίσεις τις όποιες προβληματικές καταστάσεις υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Ζυγέ, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Εκμεταλλεύεσαι τη μέρα, Σκορπιέ, και την αφιερώνεις στα φιλικά σου πρόσωπα, περνώντας μαζί τους ήσυχες στιγμές. Έχετε καιρό να βρεθείτε και είναι καλή ευκαιρία για ανάλαφρες συζητήσεις, χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Είναι στο χέρι σου, λοιπόν, να διαλέξεις αυτό που θέλεις να κάνεις σήμερα, ώστε να περάσεις τη μέρα σου ακόμη πιο ευχάριστα απ’ όσο πίστευες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα παραμείνουν σε θετική κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, επειδή η ψυχολογία σου δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να δείξεις υπομονή και να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οι προσεκτικές συναλλαγές ευνοούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος, Τοξότη, θέλουν να σ’ έχουν κι αυτή την ημέρα κοντά τους, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι, επειδή η δική σου ανάγκη είναι να βρεθείς με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου περίγυρου. Φρόντισε, λοιπόν, να χειριστείς έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τελικά αυτό θα σ’ ευχαριστήσει περισσότερο ψυχικά. Η μέρα σου γενικά θα κυλήσει ήρεμα και θα νιώσεις ιδιαίτερη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Τοξότη, θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις γρήγορα από τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βρεις χρόνο για ν’ ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Τοξότη, θα διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με οικονομικά ανοίγματα του παρελθόντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις την ανάγκη να βρεθείς έξω και να εμπλακείς με τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς να χρειαστεί ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Το οικογενειακό σου όμως περιβάλλον έχει κάνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κι εσένα, ώστε να περάσεις ξεκούραστα και χαλαρά μαζί τους. Παρόλο που ανατρέπονται τα σχέδιά σου, δε θα νιώσεις καθόλου άσχημα. Αντίθετα, θα αισθανθείς πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση και ψυχική ευχαρίστηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Αιγόκερε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Αιγόκερε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ οι συμφωνίες και τα γραφειοκρατικά ζητήματα ευνοούνται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θέλεις να περάσεις την ημέρα σου χαλαρά, αφού έχεις ανάγκη για πολύωρη ξεκούραση. Μπορεί να συναντήσεις φιλικά σου άτομα και να κάνεις συζητήσεις μαζί τους, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ανεβασμένος ψυχολογικά, αλλά και να μοιραστείς μαζί τους προβληματισμούς που έχεις το τελευταίο διάστημα. Είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν αρκετές λύσεις στα θέματα, που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, ώστε κι οι δύο να νιώσετε καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα έχουν μεγάλη ένταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τ’ αντιμετωπίσεις. Καλό είναι να μη σπαταλήσεις χρήματα και να κάνεις μόνο προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις αρκετά χαλαρή διάθεση και θα προσπαθήσεις να ξεχάσεις οτιδήποτε σε απασχολεί στην καθημερινότητα. Παρόλο που θα δεχτείς προτάσεις για να βγεις έξω, θα θελήσεις να μείνεις στο σπίτι παρέα με την οικογένειά σου, περνώντας ήρεμα, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, μια και ξέρεις πάρα πολύ καλά, ότι τις επόμενες ημέρες σε περιμένει πολλή δουλειά και δυστυχώς όλα θα περάσουν από τα δικά σου χέρια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Ιχθύ, σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις όμως υπερβολικά πράγματα, που ίσως εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, ενώ εσείς που τώρα είστε στη διαδικασία για εύρεση εργασίας, έχετε την ευκαιρία για επαφές και γνωριμίες, που μελλοντικά θ’ αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε νευριάζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Θα σου κάνουν πάντως προτάσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr