Home > ΔΙΑΣΗΜΟΙ > Survivor 2: Ο παίκτης που πιάστηκε να κλέβει, η έκκληση του Δρυμωνάκου και η επίθεση του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου! Όσα είδαμε χθες…

Survivor 2: Ο παίκτης που πιάστηκε να κλέβει, η έκκληση του Δρυμωνάκου και η επίθεση του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου! Όσα είδαμε χθες…

///
Comments are Off

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε…

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Γέλια, καυγάδες, τσακωμούς, νοσοκομεία και κλεψιά.

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο η Κατερίνα Δαλάκα έκανε δηλώσεις on camera!

Η παίκτρια των Διάσημων αποκάλυψε πως είναι άρρωστη, έχει αμυγδαλίτιδα και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί!Συγκεκριμένα είπε πως πιστεύει στην ομάδα της και πως οι συμπαίκτες της έχουν πολλά ψυχικά αποθέματα για να τα καταφέρουν και αν τους βοηθήσει και ο στόχος θα φέρουν σίγουρα τη νίκη! Την έφαγε το κακό το μάτι την Κατερίνα μας!

Αυτό το παιδί θα λέγαμε πως έχει το χάρισμα!

Αναρωτιέστε γιατί; Θα σας εξηγήσω αμέσως! Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος σε δηλώσεις του στην κάμερα δήλωσε πως δεν θα του φαινόταν περίεργο να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αν η ομάδα του χάσει την ασυλία!

Κι εδώ εμείς θα τον χαρακτηρίσουμε προφήτη γιατί όπως σας αποκαλύψαμε, ο Νάσος είναι υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα! Τι να πούμε Νάσο, όταν βγεις αν θες μπορείς να μας πεις και τα χαρτιά…!

Μεγάλη ένταση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα των Μαχητών τόσο για το μεταξύ τους κλίμα όσο και για το θέμα του φαγητού!

Στο επεισόδιο, μετά το αγώνισμα της ασυλίας και αφού κέρδισαν οι Μαχητές, οι δύο ομάδες γύρισαν στις παραλίες τους! Εκεί είδαμε τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο να τρώει κρυφά και να κλέβει καρύδες μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του, όσο ο ίδιος νόμιζε πως δεν τον τραβούν οι κάμερες και οι συμπαίκτες του κοιμούνται!

Σήμερα όμως σας αποκαλύψαμε μια βόμβα που σίγουρα απογοήτευσε όλους τους φανς του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αυτή αφορά τους αγώνες Ελλάδας – Τουρκίας – Ρουμανίας, οι οποίοι ακυρώθηκαν! Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για την ακύρωση των αγώνων αυτών καθώς δεν είναι δυνατόν να προβάλλονται χρονικά και στις 3 χώρες ταυτόχρονα!

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ακόμη πως οι καλύτεροι παίκτες των ομάδων θα αγωνιστούν πλέον με την Τουρκία!

Οι Διάσημοι στον σημερινό στίβο μάχης έχασαν τον αγώνα της ασυλίας και έτσι κλήθηκαν να ψηφίσουν 3 συμπάικτες τους προς αποχώρηση!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος κέρδισε την ατομική ασυλία και την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης του έδωσε τον λόγο για να ανακοινώσει το όνομα που θέλει για υποψήφιο, ο ίδιος έκανε μια επίθεση άνευ προηγουμένου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ο ίδιος ρώτησε την Κωνσταντίνα αν πιστεύει πως αν έφευγε από το παιχνίδι η ομάδα θα δυνάμωνε ή όχι και το ίδιο ρώτησε όλες τις γυναίκες της ομάδας του! Και οι τρεις, ακόμη και η Κωνσταντίνα, απάντησαν πως θα δυνάμωνε και τότε ο Μουρούτσος είπε: «Εγώ θα ψηφίσω αναγκαστικά τον Γιάννη Δρυμωνάκο, αν και θα ήθελα να αποχωρήσει η Κωνσταντίνα από το παιχνίδι για να δυναμώσει η ομάδα μας»!

Έχασαν οι Διάσημοι τον αγώνα ασυλίας και έτσι κλήθηκαν να βγάλουν στον τάκο 3 συμπαίκτες τους!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος που είχε την ατομική ασυλία ψήφισε τον Γιάννη Δρυμωνάκο και ο ίδιος όταν του έδωσε τον λόγο ο Σάκης Τανιμανίδης υπονόησε με τα λόγια του πως θέλει να τον ψηφίσει το κοινό να αποχωρήσει γιατί δεν αντέχει άλλο από τους πόνους στην μέση του!
«Τα παιδιά αντιλαμβάνονται το πρόβλημά μου και αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που περνάω, στον αγωνιστικό χώρο φοράω μια μάσκα για να μην φανώ αδύναμος στους αντιπάλους και να τα δώσω όλα! Δεν είμαι σε φάση να σου απαντήσω αν είμαι σε θέση να μείνω ή να φύγω, αλλά στο μυαλό μου αυτή την στιγμή είναι πως θα σταματήσω να πονάω¨, δήλωσε χαρακτηριστικά!

Οι Διάσημοι στον σημερινό στίβο μάχης έχασαν τον αγώνα της ασυλίας και έτσι κλήθηκαν να ψηφίσουν 3 συμπάικτες τους προς αποχώρηση!

Ο Γιάννης Τσίλης, ο οποίος ήταν ο MVP της εβδομάδας και είχε την ατομική ασυλία ψήφισε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο! Ο Νάσος όταν του έδωσε τον λόγο ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής και στο τέλος όλοι οι παίκτες, Μαχητές και Διάσημοι, τον χειροκρότησαν!

Μέσα από όλα αυτά που είπε φάνηκε πως είναι ένα παιδί με ήθος και αξίες!

via