Το Audi A7 ανακηρύχθηκε ως το «Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2019» (2019 World Luxury Car), ένα βραβείο που επαληθεύει την κυριαρχία της Audi στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς και το είχε κατακτήσει και πέρσι με το Audi A8. Να σημειωθεί ότι οι νικητές των βραβείων ανακοινώθηκαν, στο πλαίσιο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Audi A7 World Luxury Car

Η κριτική επιτροπή της επιτροπής «World Car», αποτελούμενη από συνολικά 86 μέλη, δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 24 χώρες, ανάμεσά τους και ο Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού DRIVE, κ. Μιχάλης Γεωργιάδης, ανέδειξε μετά από ψηφοφορία το Audi A7 ως το καλύτερο νέο πολυτελές αυτοκίνητο στην παγκόσμια αγορά. Αυτή είναι η δέκατη κορυφαία διάκριση για την Audi σε μία από τις κατηγορίες του «World Car», στα 16 χρόνια του θεσμού!

Audi A7 World Luxury Car

Το απαράμιλλο στιλ ενός κουπέ, η ευρυχωρία ενός sedan και η πρακτικότητα ενός Avant, συνδυάζονται αρμονικά στο νέο Audi A7. Πρόκειται για το νέο στυλ ενός Gran Turismo της σύγχρονης εποχής, το οποίο προσφέρει μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας ενός ψηφιακού κόσμου του αύριο, σε ένα αμάξωμα που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό οδηγό.
insider.gr