Home > ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ > 10 Πράγματα που Δεν Έχουν Θέση σε Ένα Εργένικο Σπίτι!

10 Πράγματα που Δεν Έχουν Θέση σε Ένα Εργένικο Σπίτι!

///
Comments are Off

Από τα υπερμεγέθη δερμάτινα έπιπλα μέχρι τα φθηνά και αταίριαστα σεντόνια, αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να πεταχτούν σήμερα κιόλας από ένα εργένικο σπίτι.

Καλά τα φοιτητικά χρόνια και η προσωπική ελευθερία, αλλά αυτά δεν είναι και δικαιολογία για να αμελείτε τη διακόσμηση του ενήλικου -πλέον- χώρου σας. Εμείς βρήκαμε τα 10 αντικείμενα που πρέπει να ξεφορτωθείτε άμεσα αν θέλετε το εργένικο σπίτι σας να αφήνει αίσθηση άνεσης, πολυτέλειας και ενήλικης κομψότητας.

Πολλά δερμάτινα έπιπλα Μπορεί να θεωρείτε ότι το δέρμα αποτελεί αμιγώς αντρικό υλικό. Ωστόσο, όσο όμορφο και αν είναι, πολλά μεγάλα δερμάτινα έπιπλα δημιουργούν την αίσθηση ότι προσπαθείτε να επιβεβαιώσετε διακοσμητικά τον ανδρισμό σας και μάλιστα με τον πλέον στερεοτυπικό τρόπο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το δέρμα με μέτρο και επιλέξτε να καλύψετε τον καναπέ και τις πολυθρόνες σας με άλλα «αντρικά» υφάσματα όπως είναι το καρό και το houndstooth.

thehomeissue_ergenikospiti01

Ενυδρείο Μπορεί να αποτελεί καλή διακοσμητική ιδέα κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων σας. Από μία ηλικία και μετά, όμως, κάνει το χώρο σας να φαίνεται παιδικός με αποτέλεσμα να αφαιρεί από τη σοβαρότητα και την κομψότητά του. Αν, παρόλα αυτά, θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει στο χώρο σας, τότε φροντίστε να μεγαλώσετε την έκταση που καταλαμβάνει, να το διατηρείτε πάντα περιποιημένο και καθαρό και να το μετατρέψετε σε κεντρικό θέμα του δωματίου στο οποίο βρίσκεται.

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας αγορασμένα ως σετ Μπορεί αυτή η επιλογή να σας φαίνεται πιο έξυπνη, πρακτική και οικονομική. Ωστόσο, δίνει την αίσθηση ότι δεν διαθέτετε προσωπικό γούστο και ότι δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το στιλ και το ύφος του χώρου σας. Αντί, λοιπόν, να ψηφίσετε τα έτοιμα, προτιμήσετε να πάρετε λίγο χρόνο για να ψάξετε και να συνδυάσετε διαφορετικά έπιπλα προκειμένου να δώσετε σικάτο και εκλεκτικό ύφος στο υπνοδωμάτιο σας.

Αταίριαστα (και φθηνά) σεντόνια Τα αταίριαστα μεταξύ τους σεντόνια είναι δικαιολογημένα όσο ακόμα είστε φοιτητής. Άλλωστε, όλοι αξίζουν να κοιμούνται σε απαλά και κομψά σεντόνια. Τα τελευταία, άλλωστε, θα σας βοηθήσουν να αφήσετε και καλύτερες εντυπώσεις στην κοπέλα που θα μπει στην κρεβατοκάμαρά σας

Οικογενειακές φωτογραφίες Όσο κι αν αγαπάτε τους γονείς και την οικογένειά σας, οι φωτογραφίες τους μπορεί να αποβούν καταστροφικές για την ερωτική σας ζωή – ειδικά αν έχετε επιλέξει να τις βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε φωτογραφίες των αγαπημένων σας μέσα στο σπίτι, απλά προτιμήστε να περιορίσετε την ύπαρξή τους στο χολ του σπιτιού.

Λουλουδάτα αρωματικά χώρου Μπορεί να απολαμβάνετε το ανάλαφρο και χαριτωμένο άρωμα τους, ωστόσο δίνουν την αίσθηση ότι η μητέρα σας κάνει κουμάντο στο εργένικο σπίτι σας. Στη θέση τους, προτιμήστε τα αρωματικά χώρου με τόνους εσπεριδοειδών.

Συλλογές από παιχνίδια Μπορεί να λατρεύατε (και να συνεχίζετε να λατρεύετε) να παίζετε με τα στρατιωτάκια σας. Παρόλα αυτά, τα παιχνίδια δεν έχουν καμία απολύτως θέση στο ενήλικο εργένικο σπίτι σας καθώς αφαιρούν από την κομψότητα του χώρου και, παράλληλα, σας δίνουν έξτρα πόντους… ανωριμότητας. Προφανώς και δεν πρέπει να τα ξεφορτωθείτε – απλά κρύψτε τα.

Μπουκάλια αλκοόλ Ναι, εντάξει, έχετε μεγαλώσει και μπορείτε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό υπεύθυνα και ελεύθερα στο σπίτι. Παρόλα αυτά, τα μπουκάλια μπύρας δεν αποτελούν καλαίσθητο διακοσμητικό αξεσουάρ και δεν έχουν θέση στο coffee table σας. Προτιμήστε καλό ουίσκι πάνω σε ένα κομό ή τραπέζι στην άκρη του σαλονιού.

Πουφ και video games Όχι, δε χρειάζεται να σταματήσετε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο Playstation 4 ή το ΧBOX360. Ωστόσο, φροντίστε να διαμορφώσετε ώριμα και με γούστο το σημείο αυτό του σπιτιού και να το διατηρείτε πάντα συμμαζεμένο ώστε να αποπνέει αέρα κομψότητας και διασκέδασης. Ξεφορτωθείτε τα πουφ και στη θέση τους χρησιμοποιήστε δύο άνετες δερμάτινες πολυθρόνες.

Ψεύτικα φυτά Δημιουργούν στους καλεσμένους σας την αίσθηση ότι είστε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις. Εφόσον δεν τα καταφέρνετε καλά με την φροντίδα των φυτών, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να καταφεύγετε στις ψεύτικες εκδοχές.

via