Home > ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ > Τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα που πάτησαν στα παχιά χαλιά του Προεδρικού Μεγάρου [εικόνες]

Τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα που πάτησαν στα παχιά χαλιά του Προεδρικού Μεγάρου [εικόνες]

///
Comments are Off

Η Αφροδίτη Παναγιωτάκου είναι ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να διευρύνουν την έννοια της κουλτούρας στην Αθήνα.

Ως στέλεχος της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, κατάφερε μαζί με την ομάδα της να την μετατρέψει σε έναν από τους βασικούς πόλους πολιτισμού της Αθήνας, αλλά και σε σημείο αναφοράς εκτός συνόρων.

Πλέον, από τη θέση της Διευθύντριας Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση στοχεύει να φωτίσει ακόμη περισσότερο τη διεθνή παρουσία του Ιδρύματος.

Πέρα από όλα αυτά, η Αφροδίτη Παναγιωτάκου είναι μια γυναίκα της μόδας. Από τις γυναίκες εκείνες που ναι μεν ακολουθούν τις τάσεις τις συνδυάζουν αλλά τις συνδυάζουν με το κλασικό, ενώ  με τη δυναμικότητά τους και τη δημιουργικότητά τους βάζουν τη δική τους υπογραφή στο προσωπικό τους στιλ.

Περνώντας χθες τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου για τη συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο με αφορμή τη δωρεά του ιδρύματος για τη δημιουργία Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου, το απέδειξε για μια ακόμη φορά.

Η Αφροδίτη Παναγιωτάκου έκανε μια δήλωση μόδας όταν χθες περπάτησε στα χαλιά του Προεδρικού Μεγάρου, με ένα ζευγάρι μπροκάρ-μπρονζέ γόβες Jimmy Choo. Συνόδευαν το κομψό λευκό φόρεμά της αλλά σίγουρα έκλεβαν την παράσταση.

Και σίγουρα αποτελούν ένα από τα πιο μοδάτα τακούνια που έχουν περπατήσει στα χαλιά του Προεδρικού Μεγάρου, στους χώρους του οποίου φιλοξενούνται συχνά δεξιώσεις.

Η δωρεά του ιδρύματος Ωνάση

Σε ότι αφορά στη συνάντηση που είχαν χθες οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος Ωνάση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά τη σχετική ενημέρωση που του παρείχαν, ο Προκόπης Παυλόπουλος, χαρακτήρισε την προσφορά έμπρακτη και κορυφαία συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο άνθρωπο.

Ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι η δημιουργία αυτού του Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου καλύπτει ένα μεγάλο κενό στο σύστημα υγείας της χώρας και πρόσθεσε ότι είναι μία έμπρακτη και κορυφαία συμπαράσταση στον άνθρωπο, στον δοκιμαζόμενο άνθρωπο, ο οποίος έτσι αποφεύγει πια, στο μέλλον, και την πολυέξοδη δοκιμασία αλλά και την επώδυνη αβεβαιότητα του εξωτερικού.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η δημιουργία του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου θα δημιουργήσει και μία άλλη νοοτροπία στον τόπο μας σε ό,τι αφορά την δωρεά οργάνων. «Γιατί εκεί έχουμε ένα μεγάλο έλλειμμα. Μία άλλη νοοτροπία, που πρέπει να μας διδάξει ότι η δωρεά οργάνων είναι πραγματική προσφορά στον άνθρωπο. Είναι η υπέρτατη μορφή αγάπης και αλληλεγγύης. Εδώ θα αναφέρω κάτι το οποίο δεν σχετίζεται με τη θρησκεία, αλλά αφορά κάθε άνθρωπο, είτε πιστεύει, είτε όχι: Η δωρεά οργάνων κάνει πράξη τη μετάβαση από την μεγάλη αρχή του «αγαπάτε αλλήλους» στην ακόμη μεγαλύτερη αρχή, του «αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν». Και σας είπα: Δεν έχει σχέση με το αν πιστεύει κανείς ή όχι. Είναι κάτι που αφορά τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη σε κάθε κοινωνία σε ολόκληρο τον κόσμο και, ιδίως, στην σημερινή εποχή» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τέλος, εξήρε τη νέα δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, επισημαίνοντας ότι συνεχίζει επαξίως την παράδοση των μεγάλων ευεργετών μας, η οποία, όπως παρατήρησε, στήριξε ουσιωδώς την πορεία του νεώτερου ελληνικού κράτους, ιδίως σε κρίσιμες στιγμές.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συνάντηση και τα θερμά λόγια του, υπογραμμίζοντας ότι με την ευκαιρία της νέας μεγάλης πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Ωνάση για τη δημιουργία ενός Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου, στο οποίο θα γίνονται όλες οι μεταμοσχεύσεις συμβατών οργάνων, απαιτείται και ανανέωση της νοοτροπίας που έχουμε όσον αφορά τις μεταμοσχεύσεις.

«Περιλαμβάνει, επίσης, ένα σύγχρονο Παιδοκαρδιολογικό και Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες όλης της χώρας και πέραν αυτής, γι’ αυτήν την ομάδα των παιδιών, τα οποία, δυστυχώς, έχουν ανάγκη από ένα τέτοιο κέντρο. Επίσης, περιλαμβάνει την ανανέωση όλου του εξοπλισμού του υφιστάμενου νοσοκομείου. Περιλαμβάνει ένα ευρύτατο πρόγραμμα υποτροφιών και εκπαίδευσης γιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού. Περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα ερευνητικό σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Ακαδημία Αθηνών και ξένα αντίστοιχα ιδρύματα» τόνισε.

Τέλος, ανέφερε ότι το έργο είναι στο στάδιο οριστικής μελέτης και επομένως πολύ σύντομα μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες και θα ενταχθεί στο δημόσιο σύστημα υγείας. «Θα είναι προσιτό στον οποιονδήποτε ασφαλισμένο και ανασφάλιστο και επομένως θα καλύψει όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού» κατέληξε ο κ. Παπαδημητρίου.

Φωτογραφίες: Intime News, Eurokinissi

 

 

 

 

via