Home > ΖΩΔΙΑ > Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου

Ο Ερμής Ανάδρομος από σήμερα στο Ζώδιο των Ιχθύων! Επαφές, μηνύματα και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, θα έχουν από εδώ και πέρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά και αρκετές παρεξηγήσεις θα υπάρξουν, για τους Μεταβλητούς του Ζωδιακού !

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο Ζώδιο των Ιχθύς, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και να μην ακούς άφοβα την διαίσθηση σου! Μην λες ναι, σε ό,τι κι αν σου «λέει» το ένστικτο σου, αφού πολλές φορές, από την σημερινή ημέρα, θα βγει λάθος και θα σε απογοητεύσει! Οφείλεις επίσης να προσέξεις, την συμμετοχή σου σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις θα σε εκθέσουν, με αποτέλεσμα να μετανιώσεις για πράγματα που είπες σε λάθος άτομα, που δεν έπρεπε να εμπιστευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου η σημερινή ημέρα, αφού παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις και αρκετά μυστικά και ψέματα! Μην ξεχάσεις στιγμή, ότι η ημέρα φέρνει και αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως, μεγάλες αλήθειες, οπότε προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, η νοσταλγία και οι αναμνήσεις, σε γυρνούν σε ένα άτομο του παρελθόντος, που ενδεχομένως για άλλη μία φορά θα σε απογοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλή ημέρα για οικονομικές συναλλαγές, αλλά όχι και για συμφωνίες ή υπογραφές! Επαγγελματικά, πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο και να είσαι συγκεντρωμένος, γιατί είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον φιλικό Ιχθύ, ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι κάποιες θετικές, αλλά και ορισμένες αρνητικές! Σίγουρα θα έχεις νέες εμπειρίες, δυναμική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση, όμως πιθανόν να παρατηρήσεις ασυνεννοησία και ίσως παρεξηγήσεις στις φιλικές σου σχέσεις, ιδίως λόγω της προκλητικής σου συμπεριφοράς! Απολαμβάνεις επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά δεν είναι κατάλληλη μέρα και για νέες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, στον ερωτικό τομέα για επανασύνδεση, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Ένα μήνυμα από άτομο του παρελθόντος θα σε χαροποιήσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να βελτιώσεις τα πάντα και να λύσεις παλαιά προβλήματα της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζονται σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις στον χώρο της δουλειάς! Ξαφνικά αλλά μικρά οικονομικά προβλήματα έρχονται, από το πουθενά!

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά, αφού η Αναδρομή του Ερμή στα Ψάρια, ίσως σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Έχεις αυτήν την περίοδο την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Μην αφήσεις λοιπόν αυτήν την εύνοια ανεκμετάλλευτη, λόγω επικοινωνιακών λαθών και παρορμητικών αποφάσεων που ενδεχομένως να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, είναι σίγουρα πιο αξιόλογες και πιο σοβαρές απ’ό,τι συνήθως, όμως θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για υπέρμετρο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό! Να σκέφτεσαι διπλά πριν δράσεις ή πριν αποφασίσεις για το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μία περίεργη ημέρα η σημερινή, για τα αισθηματικά σου! Προτίμησε τώρα, να μην μιλήσεις και να μην συζητήσεις για σοβαρά θέματα με τον σύντροφο σου, γιατί πιθανόν να διογκωθούν τα προβλήματα, αντί να λυθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν θες σήμερα να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες, θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, αφού είσαι επιρρεπής σε λάθη! Οικονομικά, απέφυγε σπουδαίες συμφωνίες την σημερινή ημέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μπορεί να είναι φαινομενικά μία επικοινωνιακά πλούσια μέρα, αλλά θέλει προσοχή, λόγω της Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ιχθύ! Μην παρασύρεσαι σε παρορμητικά και αυθόρμητα λόγια, λόγω αισιοδοξίας, χαράς και κεφιού! Επιπλέον προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις σου, αλλά και οι γνωριμίες σου! Έχει μάλλον λάθος εκτιμήσεις και «πέφτεις σε γκάφες» που θα ρίξουν την καλή σου ψυχολογία και θα σε προσγειώσουν απότομα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επαφές, επικοινωνίες αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, μέσα από ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, σκέψου το καλά σήμερα, πριν προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο, για να πραγματοποιήσετε αυτήν την περίοδο, γιατί μάλλον δεν θα «πάει» έτσι όπως περιμένετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα επανέρχονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και αρκετά έξοδα στον οικονομικό! Ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνάς τα εμπόδια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μάλλον επιθυμείς να κλειστείς στον εαυτό σου και να αφιερωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες! Ωστόσο ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο Ζώδιο του Ιχθύ, θα σε μπερδέψει αρκετά, όσον αφορά το τι πραγματικά θες από την ζωή σου και σίγουρα δεν είναι η ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις! Μάθε να συνδυάζεις την διορατικότητα σου με την λογική, ώστε να μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα για τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις το πώς εκφράζεσαι στον σύντροφο, αφού η τάση σου για ζήλια και καχυποψία, σε ρίχνει σε αρκετά επικοινωνιακά λάθη και σε οδηγεί σε λόγια σκληρά που πονούν! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου με προσοχή σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει, κυρίως αν είναι πλέον… απαγορευμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά μέτρια ημέρα για τα επαγγελματικά σου η σημερινή, ωστόσο οικονομικά, έρχεται ένα καλό νέο! Καλύτερα όμως να αποφθεχθούν συμφωνίες και υπογραφές προς το παρόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τον Ερμή να αρχίζει την φαινομενικά Ανάδρομη πορεία του, απέναντι σου και συγκεκριμένα στο Ζώδιο των Ιχθύων, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς και ρήξεις! Για να πετύχεις την βελτίωση τους και την εξομάλυνση τους, θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς και πριν μιλήσεις ή στείλεις μήνυμα, να το σκεφτείς και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, αρκετά καλά και εξονυχιστικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο δυσκολεύει και ίσως παρουσιάσει προβλήματα και ασυνεννοησία! Αν σου κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση αυτήν την περίοδο, φρόντισε να σκεφτείς λογικά, πριν πεις το «Ναι», γιατί ενδεχομένως να κρύβει «παγίδες»! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε τώρα νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φαίνονται αξιόλογες ευκαιρίες! Η περίοδος σε ευνοεί για επικοινωνία με άτομα του ερωτικού παρελθόντος και για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όχι η ιδανικότερη ημέρα για συνεργασίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, καλύτερα να αποφθεχθούν σημαντικές αποφάσεις σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ο Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ, θα επαναφέρει σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, κυρίως για ανοιχτές υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος! Πολύ πιθανόν να αγχωθείς και να κουραστείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα σου μένει και καιρός για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει καιρό τώρα, από τον χώρο της εργασίας σου, ίσως δείξει το ενδιαφέρον του! Ωστόσο εσύ, κινήσου διακριτικά και πολύ προσεχτικά, ώστε να μην εκτεθείτε και οι δυο! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κολλάς χωρίς λόγο σε λεπτομέρειες και σταμάτα να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η απόδοση σου στην δουλειά μπορεί να είναι στα καλύτερα της, αλλά οι συναδελφικές σχέσεις χρήζουν βελτίωσης! Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα, για θέματα καθημερινότητας, αλλά και ομορφιάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σίγουρα φίλε Σκορπιέ, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική περίοδο! Τα φώτα είναι πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σου! Ωστόσο, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στα Ψάρια, κάνεις λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω έπαρσης και η καλή σου φήμη και λάμψη, κλονίζονται! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, αρκεί να προσπαθήσεις πολύ, να παραμείνεις κάθε στιγμή προσγειωμένος και ώριμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόλυτα ερωτική η τωρινή περίοδος, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ωστόσο, αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε το ασύστολο και ανούσιο φλερτ που σε εκθέτει, γιατί μάλλον δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Το καλό νέο της ημέρας για σένα, είναι πως ένα άτομο από το παρελθόν, επιστρέφει σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα μέσα στην σχέση σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου για απληστία και εγωισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη σε βοηθά σε επάγγελμα και χρήμα και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα έχεις την ευκαιρία για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, αφού πλέον πήρες τα μαθήματα σου από παλαιότερες εμπειρίες! Ωστόσο η έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα ξυπνήσει αρκετή νοσταλγία και κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν που πονάνε, κυρίως όσον αφορά σπίτι και οικογένεια! Απέφυγε ριζικές αλλαγές γενικά στην ζωή σου τώρα, αλλά τόλμησε να απαλλαγείς από τοξικές καταστάσεις ή διαπροσωπικές σχέσεις, που τόσο καιρό σου έκαναν ομολογουμένως κακό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει συναίσθημα και αισθησιασμό στην σχέση σου! Αν αποφύγεις τάσεις γκρίνιας και υπερβολής, θα είναι μία όμορφη τρυφερή ημέρα για σένα και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει τώρα η πολυαναμενόμενη ευκαιρία για την επανασύνδεση με το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει και το σκέφτεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αρκεί να προσέξεις τις επικοινωνίες σου! Οικονομικά, θα υπάρχουν κάποια μικρά αναπάντεχα προβληματάκια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής μπορεί να βρίσκεται στο φιλικό για σένα Ζώδιο των Ιχθύων, ωστόσο η Ανάδρομη πορεία του, που ξεκινά τώρα, θα επαναφέρει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά, κάποια νέα και ειδήσεις που θα σε προβληματίσουν, πολλές αλλά περίεργες επαφές που σε μπερδεύουν και προβλήματα σε συναντήσεις ή μετακινήσεις! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’αυτό απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να σε εκθέσουν !

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, να έρθουν νέες γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς! Ωστόσο, το χαμόγελο θα έρθει κυρίως με ένα μήνυμα από έναν ή μία πρώην! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες και ίσως πρέπει να κάνεις πίσω τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι κάποια νέα, που θα σε αγχώσουν και θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ, αγαπητέ Υδροχόε, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου, αφού κάποια προβλήματα επανέρχονται τώρα! Η αστάθεια επανέρχεται και εσύ οφείλεις να είσαι υπομονετικός και να προσπαθήσεις σκληρά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει και να απολαύσεις την ζωή, χωρίς ανασφάλεια και άγχος! Κάποιες συγκυρίες ή ειδήσεις, θα σε αναγκάσουν να αυξήσεις τους ρυθμούς σου και να πάρεις ώριμες, αλλά γρήγορες αποφάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάπως ανατρεπτική θα είναι η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Άσε να πάρει αυτός καλύτερα την πρωτοβουλία τώρα ή αργότερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μεν στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο, ωστόσο «χαλάς» την ερωτική ατμόσφαιρα με σκηνές ζήλιας και κτητικότητας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά, παρουσιάζουν αστάθεια, γι’αυτό προστάτεψε με νύχια και με δόντια, ότι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Οικονομικά έρχονται κάποια έξοδα που σε αγχώνουν σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Από σήμερα φίλε Ιχθύ, στο δικό σου ζώδιο, γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος ο Ερμής! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου σε επαφές και επικοινωνίες! Η ημέρα φέρνει προβλήματα μέσα από μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σου προκαλέσουν μάλλον άγχος και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου! Η λύση είναι μία: Σκέψου καλά, πριν μιλήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις προκειμένου να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας, γιατί οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία, είναι σχεδόν σίγουρες! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στο ανέμελο φλερτ, στα ερωτικά παρορμητικά μηνύματα και στις νέες γνωριμίες! Πες ναι όμως, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κάποιες ιδέες σου, θα φέρουν προβλήματα σε σένα τον ίδιο! Οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο απέφυγε υπογραφές!