Home > ΖΩΔΙΑ > Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου

Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, βάζει τέλος στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις, τα μπερδέματα και στις γκάφες στις μετακινήσεις! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ουκαι του 3ου δεκαημέρου, απολαύστε επικοινωνίες ελεύθερα τις επόμενες μέρες!

Κριός

Γενικά

Πρόσεξε τα λόγια σου σήμερα, Κριέ μου, αφού κάποια παρερμηνεύονται και ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις, μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση που εσύ καθόλου δεν περιμένεις, αλλά πρέπει να διαχειριστείς. Φρόντισε με τη διαλλακτικότητα που έχεις, να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Κριέ, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, οπότε μη βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Ταύρος

Γενικά
Δεν είναι εύκολο, Ταύρε μου, να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου, μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας που σου διαταράσσει την προσοχή. Μη φέρνεις όμως στο σπίτι σου τα προβλήματα που έχεις έξω από αυτό, με αποτέλεσμα να τα σκέφτεσαι σε ώρες που χαλαρώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή, Ταύρε, και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε τα αισθηματικά σου ν’ απογειωθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει στο δρόμο σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε πιέζουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Δίδυμος

Γενικά

Έχεις δίψα για εξέλιξη, δράση και δημιουργία, Δίδυμε. Βιάζεσαι να τα ζήσεις όλα εδώ και τώρα. Βάζεις στόχους και κινείσαι γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να τους κατακτήσεις. Δεν σε τρομάζουν τα εμπόδια, αλλά ούτε και το ρίσκο. Αυτό που δε θέλεις είναι η ήττα κι ο περιορισμός της ελευθερίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μην προκύψουν προβλήματα από το μηδέν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά κι η ένταση που θα έχεις, θα βρεθούν σήμερα ψηλά. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό, καλά κάνεις. Αυτό που δεν κάνεις καλά, είναι τα ασταμάτητα έξοδα και μάλιστα για αγορές που δε σου χρειάζονται

Καρκίνος

Γενικά
Θέλεις τα πάντα να γίνονται στους δικούς σου, γρήγορους ρυθμούς, Καρκίνε, δε συμβιβάζεσαι, βαριέσαι πολύ εύκολα κι επιδιώκεις στη ζωή σου την αλλαγή και το νέο ξεκίνημα. Έχεις ηγετικές τάσεις, είσαι ακούραστος, αλλά, δυστυχώς, κι η έλλειψη υπομονής είναι βασικό χαρακτηριστικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εξέλιξη των αισθηματικών σου, Καρκίνε, ορίζεται από σένα. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς πια και αντιμετωπίζεις προβληματικές καταστάσεις, τις οποίες στο παρελθόν αδυνατούσες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οικονομικές συζητήσεις και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές, τις οποίες έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

Λέων

Γενικά

Είσαι περισσότερος φιλόδοξος, παρά κυριαρχικός, Λέων, έχεις λαμπρές ιδέες, τις οποίες δε διστάζεις να εφαρμόσεις άμεσα. Επιμένεις με σταθερότητα στους προσωπικούς σου στόχους, επιδιώκεις τη διάκριση, την προβολή και την πρωτιά, αλλά μ’ έναν τρόπο όχι τόσο εγωιστικό ή εκκεντρικό, αλλά περισσότερο δημιουργικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και μαζί ν’ αντιμετωπίσετε όποιες αναποδιές τελευταία σας ταλαιπωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, επειδή θα γίνουν λάθη από άλλους και μετά θ’ αγωνίζεσαι εσύ, για ν αντιμετωπίσεις τις επιπτώσεις τους. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

Παρθένος

Γενικά
Το χαμόγελο είναι πάντα στα χείλη σου, Παρθένε, και δεν το βάζεις εύκολα κάτω στις δυσκολίες. Θεωρείς ότι κάθε εμπόδιο στη ζωή εμφανίζεται για να μας δώσει ένα μάθημα και μ’ αυτό τον τρόπο τολμάς να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο, διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία σου! Έχεις καλή μόρφωση, εμπλουτίζεις διαρκώς τις γνώσεις σου και διαθέτεις ευρύ κοινωνικό κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή, Παρθένε μου. Μίλα στο σύντροφό σου και άφησέ τον να προσπαθήσει να σε κάνει χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα, ενώ είναι ευκαιρία να διορθώσεις πολλές παλαιότερες, προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα κινηθείς θετικά, αρκεί να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον και να κάνεις σωστή διαχείριση των πόρων σου.

Ζυγός

Γενικά

Είσαι το άτομο, Ζυγέ, που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα ξεχωρίζεις για την πρωτοτυπία σου κι αδυνατείς να υποχωρήσεις ή να συμβιβαστείς με οτιδήποτε σου στερεί την ελευθερία έκφρασης. Στη ζωή σου επιδιώκεις να υπάρχει πάντα δράση, εξέλιξη, περιπέτεια κι αλλαγή, οπότε σήμερα μπορείς πανεύκολα να προσαρμοστείς σε κάθε νέα συνθήκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχουν καλή εξέλιξη. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να προετοιμαστείς για το αύριο, αφού με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα βρεθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να αποφύγεις ενέργειες, που φέρνουν ρίσκο στα υπάρχοντα κέρδη σου.

Σκορπιός

Γενικά

Έχεις καλούς τρόπους, Σκορπιέ, κι επιζητάς στη ζωή σου να υπάρχει η γαλήνη, η αρμονία, η ομορφιά, αλλά και, προπάντων, η σταθερότητα. Προτεραιότητά σου είναι να τελειώσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Σήμερα, θα αργείς κάπως να πάρεις αποφάσεις, επειδή θέλεις κάθε επιλογή σου να είναι κι η σωστή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις, Σκορπιέ, παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Δώσε ακόμη περισσότερα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Μπαίνεις σε μια περίοδο, που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Τοξότης

Γενικά

Έχεις τους δικούς σου, κάπως αργούς, ρυθμούς, Τοξότη, ο λόγος σου όμως είναι συμβόλαιο κι όταν πάρεις μία απόφαση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αλλάξεις. Το πείσμα, η επιμονή κι η προσήλωσή σου σε κάτι που θα σου γίνει εμμονή, σήμερα είναι τα επικίνδυνα σημεία που πρέπει ν’ αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Τοξότη, αφού ο ερωτισμός σου αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα αντιστρέψουν πλήρως την υποτονική ατμόσφαιρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικ
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σ’ εκνευρίζουν και ν’ αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

Αιγόκερως

Γενικά

Ξεφεύγεις σήμερα από τις υλιστικές τάσεις, Αιγόκερε, κι επιθυμείς στη ζωή σου να έχεις τα κατάλληλα εφόδια – τα οποία για σένα είναι οι γνώσεις – προκειμένου να χτίσεις μία ζωή πάνω σε γερές βάσεις. Είσαι αρκετά πρακτικός άνθρωπος, έχεις ταλέντο στον προφορικό και γραπτό λόγο, συνδυάζεις με επιτυχία τη λογική με το συναίσθημα και δε θέλεις να αδικείς κάποιον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά σου, θα πας ακόμη καλύτερα από όσο μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου και να τελειώσεις κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

Υδροχόος

Γενικά

Οι εξελίξεις στη ζωή σου είναι αργές, Υδροχόε μου, κι αυτό συμβαίνει επειδή τελευταία δεν τολμάς, δε ρισκάρεις και δεν τα πας καλά με τις αλλαγές. Το σίγουρο όμως είναι, ότι είσαι ο άνθρωπος που αργά και σταθερά κατακτά στόχους ζωής και κερδίζει αυτό που τόσο προσδοκά: Τη σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Υδροχόε μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες δύσκολες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή απέναντι σε έξοδα που κάνεις, διαφορετικά θα βρεθείς πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, αφού είσαι άνθρωπος που κάνει εύκολα νέες γνωριμίες, ενώ μπορεί άνετα να μιλήσει στη γλώσσα κάθε ηλικίας. Στην καθημερινότητά σου καταπιάνεσαι με πολλά, όμως κάποιες φορές μένεις μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων, επειδή επιθυμείς πάντα την ανανέωση, την αλλαγή και την εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου δεν εξελίσσονται όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις δει ότι πολλές άσχημες στιγμές έχουν πλέον ξεχαστεί, οπότε είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου. Καλό είναι, αν θέλεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος λανθασμένων αποφάσεων. Στα οικονομικά σου, θα φέρεις ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, αυτή την περίοδο είναι εύκολο να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.