Home > ΖΩΔΙΑ > Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου

Σήμερα η γλυκιά Σελήνη στο Καρκίνο σχηματίζει ένα συναισθηματικό και ωφέλιμο Τρίγωνο με την Ανάδρομη Αφροδίτη! Ζώδια της Γης και του Νερού που ανήκουν στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για συναισθηματική επανένωση με έναν παλιό έρωτα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αφήνεις την παρόρμησή σου, Κριέ μου, να σε παρασύρει σε ανούσιες καταστάσεις και ενέργειες, που γενικά φθείρουν την ψυχολογία σου. Για να μπορέσεις να συνεννοηθείς με τους άλλους και να σε κατανοήσουν, πρέπει σήμερα να τους μιλήσεις ξεκάθαρα κι όχι με διπλωματικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, θα είναι σε καλά επίπεδα και μαζί θα λύσετε πολλά προβλήματα που έχει η σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε σήμερα στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Κριέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Έχεις σταθερή προσωπικότητα, Ταύρε, και πάντα βάζεις μπροστά τη λογική και μετά το συναίσθημα. Για κάποιο λόγο όμως, τελευταία κάνεις αρνητικές σκέψεις κι έχει αρχίσει να κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σου. Για να νιώσεις καλύτερα, άρχισε να επικοινωνείς με προσφιλή σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα αυτή, Ταύρε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια θετική περίοδος για εσένα και θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Πρέπει τώρα να δημιουργήσεις, Δίδυμε, ευνοϊκές για σένα συνθήκες, για να τις εκμεταλλευτείς στο άμεσο μέλλον. Άφησε, λοιπόν, το πείσμα και τους εγωισμούς και δείξε στους άλλους τα όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Κάνε ένα επικοινωνιακό άνοιγμα σε ανθρώπους που επιθυμούν τη φιλία σου και διεύρυνε τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, παρόλο που εσύ συνέχεια με κάτι αγχώνεσαι. Φρόντισε σήμερα να μη φορτίζεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα θα εισπράξεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Υπάρχουν στο περιβάλλον σου, Καρκίνε μου, άτομα που σου ασκούν ψυχολογική πίεση και σου προκαλούν μεγάλο εκνευρισμό. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, αλλά απομάκρυνε από δίπλα σου τους αρνητικούς ανθρώπους, για να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη. Μην παρασύρεσαι από συναισθηματική ανασφάλεια, κι αντίθετα διατήρησε στο ακέραιο τις απόψεις και τα «θέλω» σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα της σχέσης σου που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, Καρκίνε, παρόλο που αυτή την περίοδο έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ 

Γενικά
Είσαι άτομο, Λέων, με έντονους προβληματισμούς. Η ψυχική σου ανάγκη σε οδηγεί στα μονοπάτια των πνευματικών αναζητήσεων. Θέλεις πάνω απ’ όλα να κατακτήσεις τη γαλήνη και την ηρεμία της ψυχής σου κι αυτό κάποιες φορές σε κάνει να απομακρύνεσαι από τους ανθρώπους, επιλέγοντας μια πιο μοναχική και εσωτερική πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι αρκετά ισορροπημένη, Λέων, και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε σήμερα κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και σήμερα θα είναι πάρα πολλές, Λέων μου, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα αντιμετωπίζεις τα καθημερινά θέματα με αμεσότητα και χωρίς να χρονοτριβείς. Πιστεύεις ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν τον αφήνεις να πάει χαμένος. Θα αντιμετωπίζεις την ζωή με δυναμισμό κι ενθουσιασμό, ενώ μόνιμα θα έχεις κάποιο σχέδιο στο μυαλό σου. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση, για να συνεχίσεις μετά δυναμικά τις δραστηριότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μην πεις όχι στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βρεις αυτή την περίοδο πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα, επειδή δείχνουν συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζουν να αποδίδουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το συναισθηματικό σου δέσιμο με αγαπημένα σου πρόσωπα, Ζυγέ μου, είναι πολύ μεγάλο κι όλες οι ενέργειές σου έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της δικής τους ζωής. Το μεγάλο αίσθημα ευθύνης που νιώθεις για τους άλλους, σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου, ειδικά την ανάγκη σου για ξεκούραση και διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα σου δημιουργηθούν μερικά ερωτήματα από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις ενέργειες χωρίς να τις πολυσκέφτεσαι και στο τέλος να αποβαίνουν εις βάρος σου. Πρέπει πάντα να μελετάς και να οργανώνεις τις ιδέες σου πριν τις κάνεις πράξη, για να μη μετανιώνεις εκ των υστέρων από τα αποτελέσματα. Προσπάθησε να βλέπεις πιο σφαιρικά τα πράγματα, για να καταλαβαίνεις έγκαιρα τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ μου, άφησε στην άκρη τους εγωισμούς και δέξου την βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου. Είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια. Αν συνεχίζεις να είσαι χωρίς ταίρι, αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Η μέρα προσφέρεται, Τοξότη, για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σου που σε απομακρύνουν από εκείνο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να υπάρξουν, αλλά ας μη σ’ εκνευρίσουν, αφού τελικά θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, οπότε πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις, για να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μετά από κάποιες αποτυχίες που είχες, Τοξότη μου, η ψυχολογία σου βρέθηκε χαμηλά και τα βλέπεις όλα άσχημα. Έχεις απομακρυνθεί από τους φίλους σου και προτιμάς τη μοναξιά. Η απομόνωση όμως δεν είναι η σωστή επιλογή. Φρόντισε να συνεχίσεις με νέα σχέδια και μεγαλύτερη διάθεση για προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα προσφέρεται, Τοξότη, για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σου που σε απομακρύνουν από εκείνο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, που θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Πρέπει να χαλιναγωγείς τα πάθη σου, Αιγόκερέ μου, και να σκέφτεσαι τις ενέργειες σου, αν δε θέλεις να βρίσκεσαι συνεχώς σε δύσκολες και μπερδεμένες καταστάσεις. Δρας παρορμητικά και δεν ελέγχεις τις αντιδράσεις σου, πράγμα που καταλήγει τροχοπέδη για πολλά σχέδια σου. Έλεγξε την ενέργειά σου και θα δεις, ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Αιγόκερε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν όλες τις θετικές επιρροές τους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά σήμερα, Αιγόκερέ μου. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι, να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ υψηλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Είσαι άτομο, Υδροχόε, με συγκροτημένο χαρακτήρα και πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους. Γνωστοί και φίλοι σε εμπιστεύονται απόλυτα, αφού πάντα είσαι πλάι τους στις ανάγκες και τα προβλήματά τους, τηρώντας απαρέγκλιτα τις υποσχέσεις που δίνεις. Με τις ικανότητες που διαθέτεις, μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά πράγματα για τη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι ζώδιο, Υδροχόε, που έχει πολλή στοργή κι αγάπη μέσα του. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά σου τα προτερήματα στο ταίρι σου, για να περάσετε κι οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Υδροχόε, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό συνεχώς πληθαίνουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Έχεις πολλή ενέργεια μέσα σου, Ιχθύ, και χρειάζεται να διοχετεύσεις τη ροή της σε καταστάσεις που θα σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Μην αφήνεις το χρόνο να κυλάει άσκοπα και βρες γόνιμο έδαφος, για ν’ αναπτύξεις τις εξαιρετικές ιδέες που έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου. Κάν’ το και θ’ ανακαλύψεις, ότι έχεις τη δύναμη να πετύχεις χρησιμότατα για σένα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που κάνουν εσένα αλλά και το ταίρι σου να είστε σε συνεχή εκνευρισμό. Φρόντισε μέσα από τη συζήτηση να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με απόλυτη επιτυχία.

You may also like
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου