Home > ΖΩΔΙΑ > Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Το κλίμα σήμερα είναι σκληρό, ιδίως επικοινωνιακά, αλλά και όσον αφορά τις μετακινήσεις! Ο Ερμής σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει σκληρά λόγια, ρήξεις και απογοητεύσεις σε μετακινήσεις ή επαφές, για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Τα πολλά χαρίσματα που έχεις, Κριέ, σε κάνουν άτομο με μεγάλες προοπτικές και αμέτρητες δυνατότητες. Σήμερα, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, πρέπει να αγωνιστείς, αναπτύσσοντας περισσότερο τα προσωπικά σου πλεονεκτήματα. Η εξυπνάδα και το αεικίνητο που διαθέτεις, θα σε βοηθήσουν σε ό,τι κι αν κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, είναι σε καλά επίπεδα και σήμερα θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με τ’ όνομά τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους που έχεις βάλει, αρχίζουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων, ενώ θα σου γίνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

Ταύρος

Γενικά
Έχεις ηγετικό αέρα, Ταύρε, και δε χάνεις ευκαιρία να επιδεικνύεις στους άλλους την υπεροχή σου. Είναι αλήθεια ότι διαθέτεις εξαιρετικές ικανότητες, ενώ κι ο τρόπος σου σκέψης κι αντιμετώπισης των θεμάτων που προκύπτουν, είναι πάντα ο σωστός. Φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στο Σκορπιό, Ταύρε, θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο κατάλληλη για να βρεις το πρόσωπο που θα σε καλύψει σε απόλυτο βαθμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν, Ταύρε, και θέλεις να τα λύσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι στον οικονομικό σου τομέα να προσέχεις απέναντι σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος

Γενικά

Η προσωπικότητά σου, Δίδυμέ μου, δε συμβαδίζει πάντα με τον κόσμο γύρω σου. Είσαι άνθρωπος με αρχές, ενώ η τιμιότητα και η συνέπεια είναι κανόνες για τη ζωή σου. Σου αρέσει η σταθερότητα και δυσκολεύεσαι, όταν γίνονται ξαφνικές αλλαγές που σε παρασύρουν σε άγνωστες καταστάσεις. Το κλειδί της ισορροπίας σου είναι η ηρεμία κι η απομόνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ όρεξη σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, για να κάνεις αλλαγές και να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους αύξησης των εσόδων σου.

Καρκίνος

Γενικά
Λειτουργείς περισσότερο με τη διαίσθηση, Καρκίνε, παρά με τη σκέψη. Βασίζεσαι πολύ στα ένστικτά σου, που κάποιες φορές σε οδηγούν σε λάθη. Χρησιμοποίησε τη λογική σου, για να λύσεις τα σοβαρά προβλήματα. Η ορθολογική διαχείριση των καταστάσεων, μπορεί να σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις για όλα αυτά που θα ήθελες, ώστε να νιώσεις ακόμη καλύτερα μέσα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα σήμερα στη δουλειά σου, Καρκίνε, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις που τελικά θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ γενικά οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα έχουν έμπνευση και σε οδηγούν στην επιτυχία.

Λέων

Γενικά

Αντιμετωπίζεις την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα σου, Λέων, με χιούμορ κι αυτοσαρκασμό. Έτσι, καταφέρνεις να γίνεσαι άτομο αγαπητό στους άλλους, παρά το ιδιαίτερο προφίλ που σε χαρακτηρίζει. Φρόντισε σήμερα να μη σε επηρεάζει πολύ η γνώμη των άλλων, δημιουργώντας σου ανασφάλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων, να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, κάνοντας τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Σε βεβαιώνω ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Λέων, θα θέλεις να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Γενικά
Έχεις μέσα σου, Παρθένε μου, ένα μόνιμο θυμό για κάποιες καταστάσεις, πράγμα που δε βοηθάει, αλλά φθείρει την ψυχική σου υγεία και μπλοκάρει τη θετική σου ενέργεια. Απόβαλε τα αρνητικά συναισθήματα, ακόμη κι αν σου τα προκάλεσαν άδικες ενέργειες. Τότε μόνο, θα ξαναβρείς την παιδικότητα της ψυχής σου και τη γαλήνη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα δε θα πάει άσχημα, αρκεί να μη σε πιάσουν τα νεύρα σου για άσχετα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες καινούργιες συνεργασίες που έχεις συνάψει, θα βοηθήσουν καθοριστικά τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ, ευχάριστες καταστάσεις θα διέπουν τη ζωή σου. Η κοινωνικότητά σου ανοίγει όλες τις πόρτες και πλήθος φίλων γεμίζει τη μέρα σου. Με τις ενέργειές σου τραβάς τα βλέμματα και ικανοποιείς τα θέλω σου. Δες πάντως τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά, ώστε όλα αυτά να μη σε κουράσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη φορτίζεις σήμερα το ταίρι σου, Ζυγέ μου, με προβληματισμούς που μπορεί να μεταφέρεις από άλλους τομείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι αυτή την περίοδο η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Ζυγέ, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να προχωρήσεις σε μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Γενικά

Η μεγάλη σου ανάγκη για ασφάλεια, Σκορπιέ μου, σ’ έχει κάνει υπερπροστατευτικό απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους. Θέλεις να επιβλέπεις κάθε τους κίνηση και τους κατακλύζεις με ατελείωτες συμβουλές. Με αυτή την κατάσταση όμως, βιώνεις μεγάλο άγχος, ενώ καταλήγεις να καταπιέζεις τους άλλους και να περιορίζεις την προσωπική ελευθερία τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου, Σκορπιέ, είναι σήμερα αυξημένη λόγω της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις ότι οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να ακολουθήσεις ένα σωστό προγραμματισμό, Σκορπιέ, και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια.

Τοξότης

Γενικά

Η μάθηση κι η απόκτηση περισσότερων γνώσεων και πληροφοριών, Τοξότη, είναι η μεγάλη αγάπη στη ζωή σου. Φιλομαθής κι ακούραστος άνθρωπος, με εξυπνάδα, χιούμορ κι ευστροφία, κερδίζεις τους γύρω σου. Με την αξία και τον κόπο σου, έχεις κατακτήσει αυτό που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη μου, μην πιέσεις καταστάσεις που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άφησε τα πράγματα να δείξουν μόνα τους τι πρέπει να γίνει και θα καταλάβεις, ότι όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Τοξότη, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα αυξηθούν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές που οδηγούν σε περιττές δαπάνες.

Αιγόκερως

Γενικά
Είσαι, Αιγόκερε, αυτό που λένε άνθρωπος ήπιων τόνων. Μιλάς πάντοτε με ηρεμία και γλυκύτητα, χωρίς να συμμετέχεις συχνά σε συζητήσεις που έχουν ένταση κι επιθετικότητα. Συνέχισε να ακολουθείς το δρόμο του διαλόγου και της διαλλακτικότητας, και θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου, Αιγόκερε, είναι δύσκολη και με πολύ άγχος. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού η ψυχική σου κατάσταση δεν είναι καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Αιγόκερε, κι η ευστροφία σου θα προλάβει έγκαιρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Οι συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου σήμερα ευνοούνται. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Υδροχόος

Γενικά

Θα μπορούσε να πει κάποιος, Υδροχόε, ότι είσαι υπέρμαχος της ηθικής και της δικαιοσύνης. Έχεις πολλές φόρες αποδείξει, ότι το αίσθημα περί δικαίου ορίζει τη ζωή σου και μπορείς να είσαι περήφανος για αυτό. Οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου μπορούν να στηρίζονται στο λόγο σου. Σήμερα, θα σου ζητάνε να λύσεις δικές τους διαφορές κι αντιπαραθέσεις, πράγμα που θα κάνεις με το δικαιότερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Υδροχόε, αφού ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, σίγουρα θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η πλανητική συγκυρία σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα, Υδροχόε, που σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό κι αρκετές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύς

Γενικά
Πρέπει να ασχοληθείς και να αντιμετωπίσεις κάποιες υποθέσεις, Ιχθύ μου, που είναι εδώ και πολύ καιρό άλυτες. Αυτές οι εκκρεμότητες δημιουργούν έντονες εντάσεις κι αντιπαραθέσεις στο περιβάλλον σου, οπότε χρειάζεται διαλλακτικότητα και διπλωματία για να τις επιλύσεις, χωρίς σημαντικές για σένα απώλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου, αφού μπορεί να προκύψουν προβλήματα και λογομαχίες με το ταίρι σου, χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις ενέργειες, Ιχθύ, για να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις πιο άνετα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις. Στον οικονομικό σου τομέα, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.