Home > ΖΩΔΙΑ > Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Το Εξάγωνο Δία-Πλούτωνα δίνει τύχη, δύναμη, ανανέωση και απόλυτη επιτυχία σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και παράλογα έξοδα, οι Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού!

Κριός

Γενικά
Η στασιμότητα σ’ έχει κουράσει κι απογοητεύσει, Κριέ μου. Ένα καλό ξεκαθάρισμα, πρώτα με τον εαυτό σου και έπειτα με τους άλλους, είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις, για να τακτοποιηθεί το σκηνικό. Αυτή η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ μου, μάθε ποια παράπονα έχει και δείτε τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Υιοθετώντας χαμηλούς τόνους, μπορείτε να διώξετε κάθε αμφιβολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος

Γενικά
Μια τυχαία γνωριμία, Ταύρε, θα σου ανοίξει νέους δρόμους κι ορίζοντες, αρκεί να μη βρίσκεσαι σε χαλαρότητα και να την αντιληφθείς εγκαίρως. Φρόντισε να μη χάσεις αυτή την ευκαιρία, αφού θ’ αποδειχτεί πολύτιμη για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Προσέγγισε σήμερα με ανοιχτό μυαλό όσα θ’ ακούσεις. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, θα ευνοηθείς από την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις σε πρόγραμμα τις προτεραιότητες που έχεις και θα τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που βοηθούν τα έσοδά σου, ενώ κι οι αποφάσεις που θα πάρεις, θ’ αποδειχθούν επιτυχείς.

Δίδυμος

Γενικά
Πρόσεχε τις κινήσεις σου, Δίδυμε, επειδή μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Δε χρειάζεται βιασύνη, ειδικά σε θέματα που για χρόνια ήταν πρόβλημα δίχως λύση. Η αγωνία σου να τα ξεφορτωθείς, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς. Χρειάζεσαι ηρεμία κι αυτοσυγκράτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Δίδυμέ μου, κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σ’ εσένα και το σύντροφό σου. Καλό είναι να του μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους και να δεις ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου ν’ αποδειχθούν λανθασμένες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι στον οικονομικό τομέα, να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Καρκίνος

Γενικά

Χρειάζεσαι βοήθεια, Καρκίνε μου, πάνω σε κάποιο πρόβλημα που έχεις θάψει μέσα σου και το συζητάς μόνο με τον εαυτό σου. Αυτή σου η επιλογή δε σε βοηθάει. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να το μοιραστείς με δικά σου άτομα και ν’ ακούσεις προσεκτικά τι έχουν να σου προτείνουν ως λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Αφού εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια απλών λύσεων, προχώρα σε πιο δυναμικές επιλογές, ώστε να βοηθηθεί η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Καρκίνε μου, προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η μέρα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

Λέων

Γενικά

Νέες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν από σένα, Λέων, για να βελτιώσεις την ήδη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι. Τώρα, που οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία που πρέπει ν’ αδράξεις. Φρόντισε οι αποφάσεις σου αυτές να μην αφορούν άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν, Λέων μου. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σήμερα αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου, Λέων. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που, αν υλοποιηθούν, θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Επιπλέον, μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Γενικά
Με τον Ερμή να είναι στο ζώδιό σου, Παρθένε, αλλαγές έρχονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Φρόντισε να τις καλωσορίσεις, είτε σου αρέσουν, είτε όχι. Άλλωστε, είναι μικρές οι πιθανότητες να ανατρέψεις οτιδήποτε. Αν κάτι, λοιπόν, σ’ ενοχλήσει, μπορείς πιο εύκολα να το απομονώσεις. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν, Παρθένε μου, κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό τομέα, χωρίς κάποια σημαντική αιτία. Καλό είναι να τα’ αποφύγεις, προσπαθώντας να περάσεις ουδέτερα τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου Παρθένε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, πρέπει να έχουν μελετηθεί πολύ καλά από πριν. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δε θα είναι ιδιαίτερα σωστές.

Ζυγός

Γενικά

Ο αυθορμητισμός σου, Ζυγέ μου, πολλές φορές φέρνει σε αδιέξοδο εσένα και τους άλλους. Το στυλ που έχεις τελευταία υιοθετήσει, να λες δηλαδή ό,τι σου… κατεβαίνει, όχι μόνο δε σε βοηθάει, αλλά υπάρχει κίνδυνος να σε μπλέξει ανεπανόρθωτα. Λίγη σύνεση δεν θα ήταν άσχημη στην παρούσα φάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ζυγέ, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά οφείλεις να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στον οικονομικό σου τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Γενικά

Μην επαναπαύεσαι στις υποσχέσεις των άλλων, Σκορπιέ, καθώς υπάρχει κίνδυνος να σε ξεγελάσουν κι εκθέσουν. Η υπευθυνότητα δεν είναι προσόν όλων. Φρόντισε, λοιπόν, να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις. Από εκεί και πέρα, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κατά το βράδυ, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσετε όμορφα. Φρόντισε μόνο να μην το φορτίσεις με τα άγχη σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις τη μοναξιά σου να διακόπτεται, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

Τοξότης

Γενικά

Η συνέπεια σε χαρακτηρίζει, Τοξότη, και το ίδιο απαιτείς κι από τους άλλους. Επειδή όμως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, εσύ δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι και να αγχώνεσαι με τις όποιες καθυστερήσεις. Όλα θα πάνε καλά, χρειάζεται μόνο λίγη υπομονή κι αυτοσυγκράτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συνέπεια σε χαρακτηρίζει, Τοξότη, και το ίδιο απαιτείς κι από τους άλλους. Επειδή όμως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, εσύ δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι και να αγχώνεσαι με τις όποιες καθυστερήσεις. Όλα θα πάνε καλά, χρειάζεται μόνο λίγη υπομονή κι αυτοσυγκράτηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν ευκολότερα τις σκέψεις σου. Καλό είναι σήμερα, να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Αιγόκερως

Γενικά
Έχεις αφήσει πολλά ζητήματα να αιωρούνται, Αιγόκερέ μου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τελειώσεις ούτε ένα. Η όλη κατάσταση σε μπερδεύει και ταλαιπωρεί. Ζήτα μια μικρή βοήθεια από τους γύρω σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, ενώ με περισσότερο προγραμματισμό όλα θα μπουν στη θέση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι, Αιγόκερέ μου, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που ίσως φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες και γενικότερα η συλλογική δουλειά, ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα κινηθούν εκτός ορίων. Κατά συνέπεια, πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές.

Υδροχόος

Γενικά

Βάλε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου, Υδροχόε, και φρόντισε να κλείνεις ένα – ένα τα ζητήματα. Η μεγάλη συσσώρευση θεμάτων θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τάξη στα πράγματα. Κάποια συνάντηση από το παρελθόν θα σε γεμίσει με ευχάριστες αναμνήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους υδροχόους. Καλό είναι να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να μην πείτε λόγια που μπορεί μελλοντικά να σας εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που ίσως έγιναν στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Έχεις «ζευτεί» πολλά, Ιχθύ μου, και προσπαθείς να τα καταφέρεις μόνος. Δεν είναι ούτε σωστό, ούτε φρόνιμο, να παλεύεις χωρίς συμπαραστάτες. Ζήτα βοήθεια από τους άλλους. Μπορούν και υποχρεούνται να σου τη δώσουν. Μη διστάσεις, αν χρειαστεί, να βάλεις και καμιά φωνή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σε απασχολήσει έντονα ο αισθηματικός σου τομέας, Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεράσετε μικροπροβλήματα που έχετε εδώ και πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στη δουλειά, Ιχθύ, για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Προσπάθησε όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, αφού υπάρχει κίνδυνος λανθασμένων κινήσεων.