Home > ΖΩΔΙΑ > Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουλίου

Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία δίνει απλόχερα τύχη και ευκαιρίες σήμερα σε Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου! Από την άλλη όμως παρεξηγήσεις, κόντρες και τσακωμούς θα έχουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, με την Αντίθεση Ερμή-Άρη!

Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην κάνεις κάποια υπερβολή και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Έχεις πάρα πολλές ιδέες κι οφείλεις να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου κι έχουν περάσει. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Κριέ, αλλά σήμερα προτιμότερο είναι να μην αποπειραθείς κάποια αλλαγή, αφού μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

Ταύρος

Γενικά
Πρέπει σήμερα, Ταύρε μου, να δείξεις ευελιξία για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις ισορροπία και γαλήνη στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, για να περάσεις πολύ όμορφα τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Ο ομαδικές συνεργασίες, αλλά και τα καινούργια σχέδια, ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται, οπότε πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

ΔίδυμοςΓενικά

Η μέρα, Δίδυμέ μου, θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που έχεις. Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Δίδυμε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα έρθουν, Δίδυμε, αλλά κι οι συνθήκες στην εργασία σου, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν έχεις μελετήσει καλά από πριν κάθε πτυχή. Βρίσκεσαι εκτός προγραμματισμού από λάθος κινήσεις που έχουν γίνει στον οικονομικό τομέα κατά το παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Μπορείς, Καρκίνε, να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, οι οποίες προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που σου λένε ή υπόσχονται πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναθεωρήσεις σήμερα, Καρκίνε, πολλές σκέψεις από αυτές που είχες. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι φταίνε πολλά πρόσωπα. Καλό είναι να μη μιλήσεις έντονα και ν’ αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις κι εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Λέων

Γενικά
Φρόντισε από σήμερα, Λέων μου, να μη μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες κι αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Λέων μου, και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, Λέων μου, διότι μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Η αποδοχή προτάσεων, οι αλλαγές κι οι μετακινήσεις σήμερα ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα. Με τις συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, είναι προτιμότερο σήμερα να μην ασχοληθείς.
Παρθένος

Γενικά
Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα σε συμβούλευα, να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποια σχέδιά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Παρθένε μου, σήμερα να προσέξεις τι θα πεις στο ταίρι σου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις διαρκώς μια αρνητική κριτική για το σύντροφό σου. Καλό είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να βελτιωθούν, αν δεν κάνεις άσκοπα έξοδα κι αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.

Ζυγός

Γενικά
Πρόσεχε σήμερα, Ζυγέ, να μη δώσεις βάση σε λόγια που δε στέκουν, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, αφού με την πορεία που διαγράφεις, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Ζυγέ μου, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες λόγια που στεναχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, μην αγχώνεσαι, αφού πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Ζυγέ, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, καθώς και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, μην κλείσεις όμως σημαντικές συμφωνίες.

Σκορπιός

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μη σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, διαφορετικά θα το βάλεις σε ερωτήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζουν τα επαγγελματικά σου να πηγαίνουν πολύ καλά, Σκορπιέ, και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ κι αρκετό καιρό. Μπορείς να προχωρήσεις σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα κι ειδικά αγορές που δε σου χρειάζονται.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί ν’ ακούσεις. Κατάστρωσε ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με δικά σου άτομα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Τοξότη μου, αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά
Θα σε συμβούλευα, Αιγόκερε, σήμερα να επιστρατεύσεις σε κάποια θέματα τη διαλλακτικότητά σου, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι έντονη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που ίσως υπάρχουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να ετοιμάσεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα σήμερα ευνοούνται. Πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.

Υδροχόος

Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και κοίτα να ηρεμήσεις. Έχεις προβληματιστεί πολύ από τις δραστηριότητες που έχεις. Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για επιτυχή έκβαση των ζητημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Υδροχόε, και μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε, λοιπόν, στην άκρη τους εγωισμούς κι εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι πάντως σε περίοδο, που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με ευχάριστη συνέπεια το να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, ο μαγνητισμός κι η γοητεία σου δε θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θ’ αρχίσεις, Ιχθύ, να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που ίσως υπάρχουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ, θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως ν’ αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός κι η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει άμεσα να καλύψεις. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.