Home > ΖΩΔΙΑ > Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου

///
Comments are Off

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη να εξισορροπήσεις τις σχέσεις σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι έντονες, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μην υπάρχουν εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι και τους συνεργάτες σου που θα εγείρουν προσωπικούς φόβους και ανασφάλειες. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να χαλάσει την διάθεσή σου, καθώς εμπόδια και ένταση στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψουν και να υπάρξει έντονη απογοήτευση και κατήφεια.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και η καθημερινότητα είναι εντονότερη από ποτέ, καθώς μπορεί να αυξηθούν οι υποχρεώσεις που θα προκαλέσουν άγχος αλλά και πιθανές αγγαρείες που θα εγείρουν γκρίνια και επικριτικότητα προκαλώντας εντάσεις με συναδέλφους σου. Η ανάγκη άσκησης για την εκτόνωση αυτού του ψυχικού δυναμικού είναι απαραίτητη. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί ενισχυτικά στο άγχος και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις τόσο με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, όσο και με πρόσωπα που θα βρεθείς σε παρέα, κάτι που θα κάνει εντονότερη την απαισιοδοξία και την κατήφεια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και ο έρωτας πρωτοστατεί στη ζωή σου και σήμερα, καθώς είναι έντονη η διάθεση να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Σημαντικό είναι επίσης να βάλεις στο πρόγραμμά σου δημιουργικές δράσεις, καθώς η τέχνη είναι κάτι που σε ευχαριστεί πάρα πολύ. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονη κατήφεια και πεσιμισμό λόγω ανασφαλειών και φόβων που μπορεί να εκδηλωθούν έντονα στο/η σύντροφό σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, καθώς η οικογένεια για εσένα είναι το ασφαλές καταφύγιό σου που σου παρέχει ασφάλεια και συναισθηματική προστασία. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να επηρεάσει έντονα τη διάθεσή σου, καθώς προβλήματα με τους συνεργάτες σου μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά και να προκληθούν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και η διάθεση για κοινωνικότητα και επικοινωνία είναι χαρακτηριστική. Πιθανό είναι να στραφείς στον κοντινό σου περίγυρο και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα σημαντικά για εσένα για χαλαρές συζητήσεις και κοινωνικό σχολιασμό. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω προκαλεί βαρυθυμία και κατήφεια λόγω πιθανών εντάσεων και προβλημάτων στην καθημερινότητα, που δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις σε στενά σου πρόσωπα προκαλώντας εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά το εισόδημά σου, καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και αυτοπεποίθηση. Είναι ευκαιρία για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, καθώς η διαχείριση για εσένα είναι σημαντική. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση για οικονομικά ζητήματα ή εμπόδια που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις όμως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην επιτρέψεις στους φόβους να σε κατανικήσουν.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις στραμμένη την προσοχή σου σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες, κάτι που μπορεί σε ωθήσει σε εγωιστικές τάσεις και υποκειμενισμό. Δραστικές κινήσεις είναι πιθανές για νέες συνεργασίες, καθώς ο δυναμισμός σου δεν σε αφήνει να μείνεις άπραγος. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και πιθανά εμπόδια που υπάρχουν που θα χαλάσουν την διάθεσή σου και θα προκαλέσουν πιθανά πεσιμισμό και αποξένωση από το περιβάλλον σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και έρχονται στο φως τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και σε ωθούν σε έντονη εσωστρέφεια και μελαγχολία. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με κάτι καθημερινό και πρακτικό, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δυσκολεύει περαιτέρω την ψυχολογίας σου και είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με κοντινά σου πρόσωπα για παλιότερες καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν στην απομάκρυνση.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι στο να επικοινωνήσεις τις πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες σου στρεφόμενος κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά και σε συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός με όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αδιαλλαξία και σκληρότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με φίλους λόγω της κακής σου διάθεσης.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και αναλώνεσαι σε ευθύνες και υποχρεώσεις στην καριέρα σου που μπορεί να σε αγχώνουν, όμως μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιτύχεις την προσωπική εξέλιξη που επιζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου πιθανά να φέρει επιπλέον ευθύνες και εμπόδια που θα σε οδηγήσουν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να απογοητευτείς, καλό είναι βέβαια να το διαχειριστείς με ψυχραιμία για να υπάρξουν ζητήματα με συνεργάτες ή το ταίρι σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη να κινηθείς σε πνευματικούς δρόμους σε οδηγεί στο να συναναστραφείς πρόσωπα με κοινές φιλοσοφικές καταβολές. Το κέφι συνεχίζεται αμείωτο και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι είναι καθοριστικοί παράγοντες για εσένα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου και να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα σε παρέα που θα βρεθείς, λόγω πιθανών διαφωνιών, που θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση και πεσιμισμό.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η νευρικότητα παραμένει, καθώς έντονα συναισθήματα, φόβοι και ενοχές κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σου είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικονομικές υποθέσεις, κληρονομικά ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν βοηθά στην αναπτέρωση του ηθικού σου, καθώς εντείνει την ανασφάλεια και σε ωθεί σε έντονη μοναχικότητα. Πιθανά εμπόδια ή προβλήματα οικονομικής φύσεως σε απογοητεύουν.

via