Home > ΖΩΔΙΑ > Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου

Νέα Σελήνη στην Παρθένο σήμερα! Νέες ευκαιρίες, δυνατότητες βελτίωσης και καινούργια ξεκινήματα για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, για το υπόλοιπο του μήνα!

Κριός

Γενικά
Τα δεδομένα στη ζωή σου αλλάζουν, Κριέ, κι η φάση που παραμελούσες τον εαυτό σου και το μέλλον σου, έχει πια τελειώσει οριστικά. Με τις εμπειρίες που απέκτησες, είσαι πλέον σε πλήρη ετοιμότητα για δράση, καταφέρνοντας να αξιοποιήσεις μία πρόταση που σε απογειώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, από κάποιο σημείο και μετά άρχισαν να έχουν κάποια προβλήματα. Καλό είναι να ενεργοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικές αναποδιές να μένουν χωρίς αντιμετώπιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, προσπάθησε να ξεκουραστείς κι αύριο θα ξεκινήσει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα τα πας μια χαρά στη δουλειά σου και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση.

Ταύρος

Γενικά
Το διάστημα που έρχεται, Ταύρε, καλείσαι να ανανεώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου, κάνοντας πράξη τις σκέψεις που σε ακολουθούν εδώ και καιρό. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σού επιβεβαιώνουν ότι έχεις τους κατάλληλους συμμάχους σε ό,τι προσπαθήσεις από δω και πέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τη στάση του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις με θετικότητα το μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις πολλά, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά
Ο δυναμισμός, σε συνδυασμό με τις ευαισθησίες σου, Δίδυμε, σε κάνουν άτομο προσφιλές κι αγαπητό στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στην Παρθένο, σε βοηθά να εκμεταλλευτείς την εύνοια αυτή, για να αποσπάσεις βοήθεια στις επιδιώξεις σου. Η εντιμότητά σου είναι γνωστή, οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Δίδυμε, και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός κι η γοητεία σου θα εντυπωσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, άφησε λίγο στην άκρη τη δουλειά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις, ενώ θα συνεργαστείς με επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος

Γενικά
Μεγάλη αφορμή για ξεκαθαρίσματα σου δίνεται, Καρκίνε, και την εκμεταλλεύεσαι με πολύ δυναμικό τρόπο. Μετρίασε κάπως τον παρορμητισμό σου, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θες, δίχως να θιχτεί κάποιος. Κάνε τις επιλογές σου, με κριτήρια τη σοβαρότητα και την ασφάλεια, και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Καρκίνε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις όμως σήμερα υπερβολικά πράγματα, διότι θα ταράξουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Καρκίνε, οπότε μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στη δουλειά σου, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, επομένως πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

Λέων

Γενικά

Το διάστημα αυτό, Λέων, σε απαλλάσσει από άγχη και υποχρεώσεις του παρελθόντος, αλλά φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση, σοβαρή και άμεση. Κάποιες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα είναι απαραίτητες για τις εξελίξεις που θα σου φέρουν πολύ ευχάριστη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας κι εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό και σου «κλείνει το μάτι», για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα, Λέων, απαιτεί ξεκούραση. Στην εβδομάδα που έρχεται, μπορείς να βγεις από το επαγγελματικό αδιέξοδο που ίσως έχεις και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές.

Παρθένος

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Παρθένε, σου χαρίζει τη δυνατότητα να ξεφύγεις λίγο, σε χαροποιεί και σε γεμίζει με την ενέργεια που έχεις ανάγκη. Φρόντισε να αποδεχτείς μία ενδιαφέρουσα πρόταση, κατά τη διάρκεια της οποίας προκύπτει μία ευχάριστη έκπληξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Παρθένε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση απέναντι στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω, να ξέρεις, σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της εργασίας, Παρθένε, μπορείς και μια μέρα να τα βάλεις λίγο στην άκρη. Από αύριο θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, αλλά και σχέδια, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό να κάνεις πολλά έξοδα, αφού έρχεται μια εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις.

Ζυγός

Γενικά

Τώρα, Ζυγέ, που οι βασικοί τομείς της ζωής σου, μετά από αρκετά προβλήματα, ξεκινούν να κινούνται θετικά, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Φρόντισε για την ξεκούρασή σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Το αποτέλεσμα προκαλεί το θαυμασμό και βελτιώνει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ζυγέ. Πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου, για να μη δημιουργήσεις σύγχυση στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, τα πηγαίνεις αρκετά καλά κι έχεις προγραμματισμό στις κινήσεις σου. Σήμερα, μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και κάνοντας κινήσεις, που σε φέρνουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Γενικά

Μία ευκαιρία, Σκορπιέ, με την τεράστια δυνατότητα ν’ αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου, είναι πολύ κοντά και το πλανητικό σκηνικό σε συμβουλεύει να παραμείνεις σε ετοιμότητα, να την αναγνωρίσεις και να την αξιοποιήσεις αμέσως και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώσε βάση σε κάποια νέα γνωριμία, συζητήσεις και πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί, Σκορπιέ, η πορεία των αισθηματικών σου περνά στα χέρια σου. Πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Σκορπιέ, οπότε μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι σταδιακά θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης

Γενικά

Τα δεδομένα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Τοξότη, δεν είναι τόσο αρνητικά, όσο σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα, σε ευνοεί και η ώρα είναι κατάλληλη για να κάνεις την κίνηση, που θα φέρει την ισορροπία που όλοι περιμένουν. Τόλμησέ το, λοιπόν, και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα, που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς, Τοξότη. Μια Κυριακή νομίζω τη χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς. Διαφορετικά, μπορεί να κάνεις απρόσεκτες κινήσεις και να γίνουν λάθη στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά
Η δημόσια εικόνα σου, Αιγόκερε, αλλάζει εξαιτίας μιας εύνοιας που δέχεσαι στις συνθήκες της ζωής σου και το γεγονός απασχολεί με φθόνο κάποιους, δυσαρεστώντας σε πολύ. Αγνόησε οποιαδήποτε σχόλια και συγκεντρώσου στην άνοδό σου, που εντείνεται σταδιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή, Αιγόκερέ μου. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και θα βρεις εκεί τον τρόπο, που θα κάνει το κέφι σου να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας που πέρασε. Από αύριο στη δουλειά σου, πολλά θέματα που είναι στάσιμα, θ’ αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να μπεις σε πολλά έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά

Η απόδραση, Υδροχόε, από οτιδήποτε έχει πάψει πια να υφίσταται ως εσωτερική σου ανάγκη, σε κάνει να νιώθεις τη διάθεση κατάληξης σε οριστικές καταστάσεις και ανθρώπους. Καλό είναι να βεβαιωθείς, πως η πρόθεσή σου δεν έχει προσωρινό χαρακτήρα και μετά να πράξεις ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Με την Αφροδίτη να μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό και να σ’ ευνοεί, πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές δυνατότητες που έχεις, Υδροχόε, είναι γνωστές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις κι από αύριο στη δουλειά σου, ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν. Τα πράγματα στα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στην Παρθένο, Ιχθύ, σε ευνοεί και νέα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων, φιλικών και οικογενειακών, μπορούν να σε οδηγήσουν σε δρόμο εντελώς διαφορετικό, από εκείνο που βαδίζεις εδώ και καιρό. Μην αντιδράς στα νέα δεδομένα, αφού στην πορεία θα δεις ότι όλα γίνονται για το δικό σου όφελος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό και σ’ ευνοεί, Ιχθύ, τα αισθηματικά σου θα βρεθούν σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου αρχικά δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος που έχεις είναι μεγάλο, Ιχθύ μου. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο στην άκρη τη δουλειά σου, αφού εκεί αρχίζεις σιγά – σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε σειρά. Σήμερα, μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για την εβδομάδα που έρχεται.