Home > ΖΩΔΙΑ > Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 6 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 6 Αυγούστου

Όχι στις υπερβολές, τον εγωισμό και την υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό μας! Το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, προειδοποιεί τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου να μην το… παρακάνουν ρισκάροντας!

Κριός

Γενικά
Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Κριέ, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις και να πεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις έντονο δυναμισμό και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου, θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ, για να περάσεις σήμερα πολύ όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά προβλήματα, Κριέ μου, στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε σήμερα να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος

Γενικά
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Ταύρε μου, σ’ έχουν αποσυντονίσει και σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Διαθέτεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε μου, να φέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Οφείλεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Δίδυμος

Γενικά
Μερικές φορές, Δίδυμέ μου, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν επεξεργάζεσαι ιδιαίτερα καλά. Ανήκεις όμως στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε, λοιπόν, τις ανησυχίες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, αφού ο αισθηματικός τομέας είναι για σένα πεδίο επιτυχιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικ’α
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σ’ εφαρμογή σχέδια που έχεις έτοιμα από τα παρελθόν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε μου, και πες του αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα ν’ αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων το να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις να ισορροπείς αρκετές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Λέων

Γενικά

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά, Λέων, και θ’ αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, είναι πιθανόν να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει πάντως να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με σοβαρά άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Η περίοδος αυτή, Παρθένε, θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς, με τις ενέργειες που κάνεις, θα τα ξεπεράσεις με άψογο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες, και θα είναι μάλλον δυσάρεστη. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι έγκαιρα να συζητήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, Παρθένε. Σήμερα πάντως, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω οικονομικές κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα είναι πολλές και καλές, και θα σου δώσουν λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου ταχύτατα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα, Ζυγέ, οπότε είναι ευκαιρία να «δουλέψεις» πάνω στη σχέση σου: Συζήτησε ανοιχτά με το σύντροφο σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου κι έκφρασε τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις, Ζυγέ μου. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να μείνουν για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις αφειδώς χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις σου, αφού έχεις ήδη βγει από το πρόγραμμά σου.

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει ανοικτές και ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφο σου, Σκορπιέ μου, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα. Μερικές φορές αισθάνεται, ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, πρέπει σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη μου, πρέπει να μελετήσεις όλες τις κινήσεις σου, διότι τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σήμερα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφο σου, Τοξότη, θα βρεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας, Τοξότη, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν. Θα τακτοποιήσεις πολλά οικονομικά θέματα που σε απασχολούν κι ειδικότερα ζητήματα νόμου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

Γενικά

Μίλησε σήμερα, Αιγόκερε, με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που ίσως έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά κι όχι με συναισθηματισμό, που συχνά οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί από το σύντροφό σου, Αιγόκερε, πολλά στοιχεία της συμπεριφοράς σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις σήμερα μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις, για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Υδροχόος

Γενικά

Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Υδροχόε, είναι ο αλτρουισμός και το να προσφέρεις στους άλλους, σου δίνει χαρά κι ικανοποίηση. Κάποιοι όμως αυτό το εκμεταλλεύονται και δεν εκτιμούν την προσφορά σου. Πρόσεξε περισσότερο και προσπάθησε να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Έχεις γύρω σου ανθρώπους που εκτιμούν τη γενναιοδωρία σου και σ’ αγαπούν πραγματικά. Προσπάθησε να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος από το ταίρι σου κι αυτό θα σε προβληματίσει. Μίλησε μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Υδροχόε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ πρέπει να εστιάσεις σε εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.

Ιχθύς

Γενικά

Τα εμπόδια, Ιχθύ μου, βρίσκονται μπροστά μας για να τα ξεπερνάμε. Πίστεψε στις ικανότητές σου και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το πετύχει, και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Ο χαρακτήρας σου αρέσει στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και κερδίζεις την εκτίμησή τους. Όλοι είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια και τη στήριξή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, διότι θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, με κύριο στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.