Home > top-news > Οι Greek Vibes αφήνουν τα decks και μιλούν για όλα…

Οι Greek Vibes αφήνουν τα decks και μιλούν για όλα…

Στο σημερινό μας αφιέρωμα έχουμε την χάρά να φιλοξενούμε τον Στέλιο Γκοσδή και τον Σταμάτη Ματσούκα, τους δύο φιλόδοξους νέους που βρίσκονται πίσω απ το Greek Vibes!

Η αλήθεια ειναι οτι έχετε κάνει αρκετά για την ηλικία σας. Πως καταφέρατε να ξεχωρίσετε στον δύσκολο ομολογουμένως χώρο των parties ;

Η αλήθεια ειναι οτι παρά την ηλικία μας, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Η αρχή ηταν πολύ δύσκολη και υπήρξαν πολλά εμπόδια στο δρόμο μας, αλλά τα ξεπεράσαμε γιατι ο ένας στήριζε τον άλλον.

Μάθαμε απο τα λάθη μας, ασχοληθήκαμε την δουλεια μας με εφόδιο την υπομονη και την θέληση. Όσο για το ερώτημα γιατί ξεχωρίσαμε; Πραγματικα δεν ξερουμε, ένα πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν η αγάπη μας και το μερακι για ολο αυτο.

Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για το πάρτυ ειναι εντυπωσιακό. Πως ειναι να χτυπάει το τηλέφωνο απο 40 διαφορετικές πόλεις και πως αυτο διαμορφώνει την καθημερινότητα σας ;

Το συναίσθημα ειναι μοναδικό. Ειναι πολύ ενδιαφέρον να πηγαίνεις απο πόλη σε πόλη και να γνωρίζεις όλους αυτους τους ανθρώπους.Η ανταπόκριση του κόσμου ειναι μεγάλη, η φιλοξενία των μαγαζιων ειναι ιδιαίτερη και μας κάνουν κάθε φορά να νιωθουμε σαν το σπίτι μας.

Η καθημερινότητα μας οφείλουμε να παραδεχτούμε οτι έχει έναν έντονο βαθμό δυσκολίας ως προς το να συντονίσουμε όλα αυτά τα μαγαζιά. Κατά συνέπεια, το ανχος είναι μεγάλο αλλά το αντισταθμίζει η αγάπη μας για το πάρτυ.

17690604_1495641597121321_1610523552_n

Στις 22 Απριλίου εμφανίζεστε πάλι στο Hagen της Γερμανίας. Πως νιώθετε για την επιστροφή σας στο εξωτερικό και τι μπορεί να σημαίνει για την εξέλιξη του party ;

Στέλιος: Η επιστροφη μας στο εξωτερικο μας δίνει μεγάλη χαρά διάτι συνδέεται με τους ελληνες ομογενείς, για τους οποίους χαίρομαι να παίζω και να ανεβάζω τη διασκέδαση. Εκδηλώνουν με άμεσο τρόπο την αγάπη και την αναγκη τους να ακούσουν ελληνικά τραγουδια και όσον αφορά την εξέλιξη του πάρτυ μας, είναι πολύ σημαντικό.

Είναι ένα πολύ θετικό δειγμα για την δουλειά μας, που τόσο λατρεύουμε να εξελίσσουμε. Είμαστε πάντα αισιοδοξοι και κοιτάμε μπροστά.

17522202_1495641410454673_539295210_o

Πολλοί υποστηρίζουν οτι έρχεται ο κορεσμός για τα ελληνικά στα νυχτερινά μαγαζιά και οτι πρόκειται απλά για μόδα που κάποια στιγμή θα τελειώσει. Ποια ειναι η γνώμη σας ;

Πιστεύω οτι οι Έλληνες οτι και να γίνει, παντα θα εχουν την επιθυμία να ακούσουν ελληνικά τραγούδια.

Η ελληνική μουσική βιομηχανια εξελίσσεται διαρκώς και δεν πρόκειται να σταματήσει τοσο απλα. Ακόμη και να τελειώσει ολο αυτό, πιστεύω οτι σε κάποιο στενό και πάλι θα ακούσεις ελληνικές νοτες.

17797207_1495647143787433_1199766096_o

Παρατηρούμε στα video που βλέπουμε κατά καιρούς οτι εκτός απ την αγάπη του κόσμου για το πάρτυ, έχετε αναπτύξει και διαπροσωπικές σχέσεις με το κοινό σας. Αναφέρονται σε εσάς με αμεσότητα και οικειότητα. Μήπως είναι και αυτο ενα κομμάτι της επιτυχίας ;

Στέλιος: Eίναι αλήθεια οτι αναπτύσσονται σχέσεις με τον κόσμο και υπάρχει ένα δέσιμο. Πιστεύω οτι αυτό ειναι και άνα μυστικό της επιτυχίας μας. Ο κόσμος μας έχει δείξει μεγάλη αγάπη και χαίρομαι που έχω αυτη την επαφη μαζι τους γιατι μας βοηθανε να τους προσφέρουμε το καλύτερο.

17797126_1495641387121342_42605179_o

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή απο οικονομικής και κοινωνικής άποψης, ποσό σημαντικό ειναι να κάνεις τον κόσμο να διασκεδάζει; Πιστεύεις οτι είναι η διέξοδος που χρειάζεται ;

Στη σημερινή εποχή έχει περιοριστεί η νυχτερινη διασκεδαση λογο της οικονονικής κρίσης. Η ανάγκη για διασκέδαση όμως είναι στη φύση μας και μας βοηθάει να βρίσκουμε μια διέξοδο απ τα καθημερινα προβλήματα.

Ενισχύει επίσης την ανθρώπινη επικοινωνία και επαφή που δυστυχώς έχει αρχίσει να χάνεται στις μέρες μας, λόγω της αποξένωσης που προκαλεί η τεχνολογία.

You may also like
Οι Greek Vibes είναι στα καλύτερα τους
To πιο δυνατό καλοκαίρι μέσα απ τον φακό των Greek Vibes
5 λόγοι για να βρίσκεσαι την Παρασκευή στο Severo
Greek vibes: Το Σαββάτο στο Vitrine, έχεις ραντεβού με τον Μανίκα