Home > slider > Οι Coffee & Βar Εxperts σας δείχνουν τον δρόμο το τέλειο cocktail

Οι Coffee & Βar Εxperts σας δείχνουν τον δρόμο το τέλειο cocktail

Αρχές του 2012: H φυσική εξέλιξη των πραγμάτων στρέφει μαζικά την προσοχή των ειδικών του bartending, πάνω στο cocktail. Οι Coffee & Bar Experts όντας πρωτοπόροι στο κομμάτι του BARECA, μελετούν σχολαστικά την κάθε παράμετρο παρασκευής αναζητώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες. Πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο της επιστήμης του ποτού και οι δυνατότητες που ανοίγονται φαντάζουν απεριόριστες.

Έξι χρόνια μετά, έχουν ήδη προμηθεύσει τις κορυφαίες επιχειρήσεις του νομού με πρώτες ύλες που διακρίνονται για την ποιότητα και την σταθερότητα τους στο αποτέλεσμα. Πρόκειται για κορυφαία brands όπως φυσικοί πουρέδες φρούτων ODK και dira, σιρόπια Teisserie, καταψυγμένα φρούτα για γαρνιτούρα Dira και σιρόπια ODK. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα liquer Edmont Briottete, bitters και τα πρώτα premium ελληνικά αναψυκτικά 3 cents.

Κάθε ένα από τα παραπάνω προϊόντα παρέχουν ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα για τον τελικό καταναλωτή είτε στην αυθεντική τους μορφή είτε σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα premium ποτών της εταιρείας.

Λάβετε μια πλήρη πλήρη προσφορά για την επιχείρηση σας στα τηλέφωνα 6974071752 και 2621020133