Home > ΖΩΔΙΑ > Οι προβλέψεις των ζωδίων (09/11/12)

Οι προβλέψεις των ζωδίων (09/11/12)

///
Comments are Off

Κριός

Λίγος ποιοτικός χρόνος με γονείς και φίλους δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, Κριοί. Αφήστε για λίγο τη διασκέδαση στην άκρη και ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σχέσεις που έχετε παραμελήσει. Ομαλότητα στα ερωτικά σας- οι καυγάδες που σας συντάραξαν τον προηγούμενο καιρό περνούν στο παρελθόν οριστικά και παύουν να απασχολούν τη σκέψη σας.

Ταύρος Κάντε κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτόν που αγαπάτε, Ταύροι. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι μεγάλο- αρκεί να αποδεικνύει τα συναισθήματά σας, χωρίς να αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Ήρθε η στιγμή να δώσετε στους άλλους την επιβεβαίωση που χρειάζονται. Η Αφροδίτη σας εξοικειώνει με την ιδέα της δέσμευσης, φέρνοντάς σας ένα βήμα πιο κοντά στη μεγάλη κίνηση.

Δίδυμος

Κάντε κάτι με την οργάνωσή σας, Δίδυμοι, δεν μπορεί να συνεχιστεί το χάος που επικρατεί στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βάλετε σε τάξη πράγματα και συναισθήματα, αν δεν θέλετε να σας παρασύρουν εκτός πορείας. Αποφύγετε το αλκοόλ και τις ουσίες γενικότερα. Χρειάζεστε τη νηφαλιότητά σας όσο τίποτα, σήμερα.

Καρκίνος

Ο ρομαντισμός κάποιου κοντινού σας προσώπου έχει αρχίσει να σας επηρεάζει, αλλά δεν μπορεί να κάνει θαύματα απ’ τη στιγμή που δεν είστε ερωτευμένοι. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Θετική η τροπή των επαγγελματικών σας τώρα. Φαίνεται πως τελικά υπάρχουν ευκαιρίες ανέλιξης παρά τα απαισιόδοξα σενάρια.

Λέων

Μην περιμένετε απ’ τους άλλους να καταλάβουν αυτά που σκέφτεστε, όσο εσείς παραμένετε σιωπηλοί, Λέοντες. Ο Δίας ενισχύει την επικοινωνία στις σχέσεις σας, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει αν εσείς είστε απρόθυμοι. Αποφύγετε πάση θυσία τις εντάσεις στα ερωτικά, σήμερα. Ο θυμός δεν είναι καλός σύμμαχος για καμία απ’ τις δυο πλευρές.

Παρθένος

Περνάτε μια αντικοινωνική φάση, Παρθένοι και κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει γι’ αυτό. Φροντίστε, όμως, να μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις για τις οποίες κοπιάσατε. Κάντε υπομονή και μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε μετά. Χαλαρότητα επικρατεί στα επαγγελματικά- μην ανησυχείτε, λοιπόν, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Ζυγός

Προσπαθήστε να δραπετεύσετε από το αυστηρό πρόγραμμα, σήμερα, Ζυγοί. Οι πλανητικές κινήσεις σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες πηγές ευχαρίστησης μακριά απ’ ό, τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Η υπέρμετρη υπερηφάνεια αποβαίνει πάντα ολέθρια και κάποιος δίπλα σας θα το συνειδητοποιήσει κάπως απότομα. Δεν ευθύνεστε όμως εσείς για τη βλακεία των άλλων.

Σκορπιός

Μια περίεργη σύμπτωση θα σας φέρει σε επαφή με μια πλευρά του εαυτού σας που είχατε σχεδόν ξεχάσει. Αγκαλιάστε την, ακόμα κι αν δεν είστε απολύτως εξοικειωμένοι μαζί της. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ανέλπιστα και δημιουργούν προσδοκίες για μια ακόμη μεγαλύτερη άνοδο οσονούπω. Μην προβείτε, όμως, σε μεγαλεπήβολες κινήσεις- τα πράγματα είναι ρευστά.

Τοξότης

Μην αφήστε τη ζήλια να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις και να δηλητηριάσει τα συναισθήματά σας. Η επιτυχία των άλλων, όσο μεγάλη (ή άδικη) κι αν είναι, δεν ακυρώνει σε καμία περίπτωση την δική σας. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας- είναι κρίμα να δίνετε ελπίδες σε κάποιον, που δεν θα βλέπατε ποτέ στα σοβαρά.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά σας καθήκοντα, σήμερα, Αιγόκεροι. Απαλλαχτείτε απ’ ό, τι ενδέχεται να σας αποσπάσει την προσοχή και αφοσιωθείτε στο πόστο σας όσο ποτέ πριν. Υπάρχουν πολλοί που περιμένουν ένα σας στραβοπάτημα και δεν πρέπει να τους δώσετε την ευχαρίστηση. Οι ερωτικές κρούσεις είναι αρκετές αυτή τη στιγμή, αλλά δεν φαίνεστε πρόθυμοι να τις αφουγκραστείτε.

Υδροχόος

Βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής, Υδροχόοι και από την τωρινή σας στάση θα κριθούν πολλά. Δεχτείτε τη βοήθεια που σας προσφέρεται, αλλά μη βασιστείτε πλήρως σ’ αυτή. Καιρός να μετρήσετε και τις δικές σας δυνάμεις. Ο Πλούτωνας σας κάνει κάπως απόμακρους, αλλά δεν επιδρά ουσιαστικά στα συναισθήματά σας για τους άλλους.

Ιχθύς

Λύνετε ένα πρόβλημα τη φορά, Ιχθείς. Δεν μπορείτε να καταπιάνεστε με τα πάντα ταυτοχρόνως. Αυτή τη φορά, προτιμήστε να ασχοληθείτε πρώτα με τις ερωτικές παρεξηγήσεις και μετά με οτιδήποτε άλλο. Προσοχή στα σήματα που σας στέλνουν οι Κριοί και οι Καρκίνοι. Μπορεί να μοιάζουν αντιφατικά, αλλά την πραγματικότητα έχουν μεγάλη σημασία…πηγή lifo.gr