Home > top-news > Μια νέα αρχή για το Salt & Sugar, με τον La Meloise espresso

Μια νέα αρχή για το Salt & Sugar, με τον La Meloise espresso

Δεν είναι τυχαίο που οι χαρακτηρισμοί των απολαύσεων, χρησιμοποιούνται στον espresso. Δεν είναι τυχαίο που οι αποχρώσεις του παιχνιδίζουν ανάμεσα στο καφέ και το χρυσό. Τι είναι αυτό που κάνει μια μπράντα καφέ να ξεχωρίζει;

Στην εποχή που η ανθρώπινη εμπειρία κρίνεται στην λεπτομέρεια, μια ματιά στο σημείο εκκίνησης ενός είδους, αρκεί για να μαρτυρήσει τον χαρακτήρα του. H προέλευση και οι συνθήκες που ευδοκιμεί ο La Meloise espresso, αντιπροσωπεύουν την δυναμική του. Γιατί αποτελείται από ένα blend με τους καλύτερους κόκκους της Νοτίου και κεντρικής Αμερικής.

Tο εκλεκτό χαρμάνι του, χαρίζει πλούσια κρέμα και μεστό, γεμάτο σώμα καφέ, διακοσμημένο με νότες ξηρών καρπών. Ξεχωρίζει για την ιδιαιτερη επίγευση καραμέλας και σοκολάτας.

4

Κάθε φλιτζάνι υμνεί τις ανθρώπινες αισθήσεις, κάθε σερβίρισμα διέπεται απ την μοναδικότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά, το καθιστούν ιδανικό για όλα τα ροφήματα με βάση τον espresso. Επιτρέψτε μας μόνο μια συμβουλή: Πριν την πρώτη γευστική επαφή, αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα στο άρωμα.

Είναι ο ιδανικός πρόλογος για κάθε σκέψη και μια φιλήδονη νότα σε μια συναρπαστική ημέρα. Απολαύστε τον καθημερινά στο νέο Salt & Sugar. Το νέο αυτό εξαιρετικό προιόν, προμηθεύουν οι Coffee & Bar Experts.

9

Κοκκίνου 34 και Πατρών, delivery: 26210 20999