Home > top-news > Κοτομπουκιές στο τηγάνι, με πιπεριές και μανιτάρια

Κοτομπουκιές στο τηγάνι, με πιπεριές και μανιτάρια

Υλικά

1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
2 κόκκινες πιπεριές
1 κεσεδάκι λευκά μανιτάρια
1 κρεμμύδι
1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1/2 κ.γ. κάρυ
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο άνηθο (ψιλοκομμένο)
1 κ.γ. μουστάρδα
1/2 λεμόνι (τον χυμό του)
1 κύβο κοτόπουλο
1 φλυτζανάκι νερό

Εκτέλεση

Σε ενα τηγάνι με λιγο ελαιόλαδο σωταρω αρχικά το κοτόπουλο μου αφού πρώτα το εχω πλύνει. Όταν πάρει χρώμα απο όλες τις πλευρές Ρίχνω σε κομμένες φέτες το κρεμμύδι και τη σκόνη σκόρδου.

Συνεχίζω να τσιγαριζω για κανένα 5λεπτο και στη συνέχεια προσθετω τις πιπεριές και τα μανιτάρια κομμένα σε φετες. Προσθέτω αλατι,πιπερι,κάρυ και το κύβο καθώς και ένα φλιτζανακι νερο και ανακατεύω. Αφήνω να ψηθεί το κοτόπουλο και οι πιπεριές με τα μανιτάρια περίπου 1 τέταρτο. Όταν δω πως είναι έτοιμα προσθετω τη μουστάρδα,τον άνηθο και το λεμόνι.

Ανακατεύω και αφήνω αλλά 5 λεπτά.