Home > ΤΑΞΙΔΙΑ > Η πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου, πηγάζει απ την γεύση

Η πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου, πηγάζει απ την γεύση

Σε προηγούμενο άρθρο, οι Coffee & bar experts μας ανέλυσαν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού συνόλου προιόντων που παρέχει η Douwe Egberts, αλλά και πως αναλαμβάνουν να αναβαθμίσουν τις παροχές ενός ξενοδοχείου. Αναφερθήκαμε στα συστήματα Cafitesse και στα πλεονεκτήματα τους σε σχέση με συμβατικές μεθόδους, όπως η σταθερά υψηλή ποιότητα, η ευκολία στη χρήση και η μείωση του κόστους για την επιχείρηση.

Στόχος είναι να μπορεί ο διευθυντής του τμήματος αγορών και τροφίμων (Food and Beverage Manager) να έχει στην διάθεση του όλα τα είδη καφέ, ζαχαρώδη, σνακ και ροφήματα. Έτσι εξασφαλίζεται πλήρως η κάλυψη των αναγκών της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας, με ποιοτικά είδη και πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα είναι η ενσωμάτωση τους στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο, Astir of Paros. Πρόκειται για ένα deluxe resort με τροπική ομορφιά και αίγλη που συναντά κανείς σε ελάχιστα μέρη στον κόσμο. Το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα που αποπνέει, πρέπει ιδίως να συνάδει και εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του και αυτό φρόντισαν να εξασφαλίσουν τα στελέχη του.

Γι αυτό και αντικατέστησαν τους βραστήρες για την παρασκευή γαλλικού καφέ, με τα ολοκληρωμένα συστήματα Cafitesse. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο την ποιότητα Douwe Egberts, επιβεβαιώνοντας οτι η πολυτέλεια πηγάζει απ τη γεύση.

Ένα επίσης πολύ σημαντικό κομμάτι είναι η παροχή υπηρεσιών απο τους Coffee & Bar Experts σε Ηλεία και Ζάκυνθο. Οι Coffee & bar experts επενδύουν μέρα με τη μέρα σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εμπνέουν μακροχρόνιες σχέσεις επιστοσύνης, είτε πρόκειται για συμβουλευτική, είτε για εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη.

Yria-Hotel-paros

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6974071752 και 26210 20133