Home > slider > Η εξέλιξη του espresso, στο νέο σεμινάριο των Coffee & Bar Experts με τον Φώτη Λέφα

Η εξέλιξη του espresso, στο νέο σεμινάριο των Coffee & Bar Experts με τον Φώτη Λέφα

H γνώση και η μετάδοση της κουλτούρας του καφέ είναι και πάλι στο επίκεντρο, διαμέσου ενός νέου πολύτιμου event. Στις 28 και 29 Μαρτίου, οι Coffee & bar experts δίνουν την σκυτάλη στον κ. Φώτη Λέφα, που επεκτείνει τους ορίζοντες μας με την απαραίτητη θεωρία, αλλά και πολύ σημαντικά απτά παραδείγματα.

Το Jacobs espresso Barista Advanced Seminar είναι ένα second level, σε σχέση με το πρώτο basic σεμινάριο, υπο την εισήγηση του Φώτη Λέφα.

Το επίπεδο ADVANCED συνδυάζει σε σύντομο χρονικό διάστημα τη φιλοσοφία «πριν την εκχύλιση» espresso και φίλτρου. Η πρόγνωση, ο καλός σχεδιασμός και η εφαρμογή της σωστής επιλογής εξοπλισμού και παρασκευαστικών προδιαγραφών θα αναλυθούν εδώ και θα απεικονιστούν ως φιλοσοφία που θα πρέπει να υιοθετηθεί από τους ιδιοκτήτες café αλλά και από τους επαγγελματίες baristi.

Ο κορυφαίος instructor θα είναι στο showroom των Coffee & bar experts προωθώντας με αυτούς την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης, αναγνωρίζοντας ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας που επηρεάζει το αποτέλεσμα ενός φλιτζανιού είναι η τεχνογνωσία του baristi.

Επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε λίγη απ την μαγεία του Latte Art που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του χώρου παγκοσμίως.

seminar-2

Έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι θα δοθούν πιστοποιήσεις για την παρακολούθηση και των 2 ημερών.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο 6974071752.

Λίγα λόγια για τον Φώτη Λέφα:

Ο Φώτης Λέφας είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Speciality Coffee Association of Europe (SCAE), είναι πρώτος κάτοχος παγκοσμίως του Coffee Diploma SCAE και είναι Q Grader με πιστοποίηση από το CQI.

Ασχολείται12 χρόνια επισήμως με το χώρο της εκπαίδευσης γύρω από τον καφέ, με κατάρτιση του ιδίου σε αντίστοιχα σεμινάρια και πιστοποιήσεις σε διάφορες χώρες. Είναι ιδρυτικό μέλος των Coffee Lovers Editors & Trainers και συνιδρυτής του Premium Coffee Institute της Αθήνας.