Έπειτα από 8 χρόνια γάμου και 3 παιδιά ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη,αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με το ζευγάρι να κρατά και αυτή την προσωπική στιγμή μακριά από τα φώτα.

Το διαζύγιο βγήκε πριν περίπου 4 μήνες και προτεραιότητα και των δύο είναι φυσικά τα 3 τους παιδιά.

Ο τραγουδιστής , προσπαθεί να προστατεύσει όπως είναι φυσικό, τα παιδιά του από τα κακεντρεχή σχόλια και μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά ζόρικο. Το συγκεκριμένο θέμα πήρε μεγάλη έκταση και δεν είχα καμία πρόθεση να πάρει. Επίσης, όσον αφορά τα παιδιά μου, άκουσα κάποια σχόλια που δεν μου άρεσαν, ότι ξαφνικά τα είδαν στα social media μου, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Θεώρησα ότι έδωσα τροφή για ένα πολύ προσωπικό θέμα, το οποίο ίσως θα έπρεπε να προφυλάξω καλύτερα. Μετάνιωσα που πήρε έκταση και όταν κάποια στιγμή μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω, ένιωσα σαν να το συνεχίζω. Πλέον, αποφάσισα να μη μιλάω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Είμαι σε μία φάση που προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου εργένη. Το μόνο που ξέρω είναι πως είμαι πατέρας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.»

Ο Γιώργος Λιανός αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά του και καμιά φορά μοιράζεται και κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα τον συνέλαβε με τα δυο από τα τρία του παιδιά στη Γλυφάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

λιανος παιδια

λιανος παιδια2

λιανος παιδια3

via