Με άγριες διαθέσεις φαίνεται πως ξεκινάει το 5ο Dancing with The Stars, στον ΑΝΤ1. Οι τελικές υπογραφές για τους παίκτες, την κριτική επιτροπή και την παρουσιάστρια του show χορού δεν έχουν μπει όμως όλα δείχνουν πως τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί.

Η Ευαγγελία Αραβανή στην παρουσίαση και οι Ελεονώρα Μελέτη, Αλέξης Κωστάλας, Γκαλένα Βελίκοβα και Κωνσταντίνος Ρήγος στην κριτική επιτροπή θεωρούνται δεδομένα αν και όχι επίσημα.

Όσο για τους παίκτες έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα με σίγουρους μέχρι στιγμής τους Χριστίνα Λαμπίρη, Μαρία Κορινθίου, Αντώνη Βλοντάκη, Άνθιμο Ανανιάδη, Όλγα Πηλιάκη. Το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, επίσης, έχει ακουστεί για το Dancing χωρίς να είναι σίγουρη ακόμα η συμμετοχή της. Πρόταση έχουν δεχθεί και δυο ηθοποιοί παλαιότερης γενιάς οι οποίοι όμως δεν έχουν πει το τελικό «ναι» στους ιθύνοντες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, στο Dancing with The Stars θα είναι και οι Βίκυ Κάβουρα, Μυριέλλα Κουρεντή και Μαρία Καλάβρια.

Το φετινό show χορού του ANT1 φαίνεται πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον – όχι μόνο για τις χορευτικές ικανότητες των celebrities αλλά και για τις «κακές γλώσσες» – αφού στο πλατό του Dancing θα συνυπάρχουν η πρώην και η νυν σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου, δηλαδή η Βίκυ Κάβουρα και η Ευαγγελία Αραβανή.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

via